Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Milyen magas vagy? Mert én pld. 184 és elég furán néznék ki 40 kilósan.
25/L
3/13 anonim válasza:
Szerintem nekem jól állna.
170 centi vagyok és 56-57 kiló.
A magasságodtól meg az izomzatodtól függ, hogy hány kilóval állna jól.
4/13 anonim válasza:
100%ban magasságtól függ. Hány cm vagy?
5/13 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok
2012. jún. 22. 09:32
6/13 anonim válasza:
Ahogy látom ez fűzős, szóval ha beleférsz akkor már mindegy, gondolom lehet állítani, elég sokan beleférnének.
Hogy kinek áll jó, az inkább attól függ, mekkora a cici, milyen a váll, a derék és a csípő. Ebbe a ruhába kéne némi mell, különben nem mutat jól.
7/13 anonim válasza:
nem tudom, hogy kinek állna jól, de nekem nem tetszik. nekem inkább a nagy habos-babos ruhák tetszenek :)
8/13 anonim válasza:
55-60 kiló között,lapos hassal
(170 centi vagyok,60 kiló,próbáltam hasonló ruhát)
9/13 anonim válasza:
170 cm-hez max. 54 kg.
De vidd magaddal egy őszinte barátnődet, ha ilyet szeretnél.
10/13 anonim válasza:
Nem a kilótól függ, hanem az alakodtól. Lehetsz egy könnyű fodros hájtömeg, vagy egy nehéz, feszes izomköteg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!