Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ebből tényleg nem lesz házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből tényleg nem lesz házasság, mert túl fiatalon jöttünk össze?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk, akkor 16/L voltam, párom 19/F. Nagyon hamar komolyra fordult a kapcsolatunk, 1 hét után már hazavitt bemutatni a szüleinek, én pedig 2 hét után hoztam őt haza bemutatni. 18 éves koromban, érettségi után összeköltöztünk egy albérletbe, ami közel van ahhoz az egyetemhez, ahová mindketten járunk. Megszoktuk az együtt élést, bár eleinte voltak nagy vitáink.

Viszont nálunk kimaradt a bulizós, randizgatós korszak, amire sokan azzal reagálnak, hogyha az hiányzik, akkor nem leszünk egy pár örökre. Nekünk sohasem hiányoztak a bulik, inkább kirándulgattunk, túráztunk, bicajoztunk és filmeket néztünk. Igazi otthonülés pár lettünk, aki a TV előtt tölti az estét. Viszont ez nekünk így jó, ilyen típusok vagyunk.

4,5 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk, ennek ellenére mindig azt mondják nekünk, hogy egyikünk úgyis megunja a másikat és elhagyja, kár is esküvőn gondolkoznunk. 2 év múlva szeretnénk összeházasodni. Szerintetek tényleg nincs jövője, egy olyan kapcsolatnak, mint amilyen a miénk?

2012. jún. 20. 13:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi is fiatalon jöttünk össze és ráadásul nagy korkülönbséggel (11év) de nem laposodik el a kapcsolat. Ne izgulj. :):) Nem az számít mennyit buliztok meg ilyesmi. Mi se mentünk együtt bulizni meg ilyesmi, de folyamatosan újítunk valamiben. :)
2012. jún. 20. 13:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Akik azt mondják hogy nincs jövője a kapcsolatotoknak azok csak irigyke,ne hallgassatok rájuk. Mi a párommal 5 éve vagyunk együtt,én 16 voltam ő 21 mikor össze jöttünk. Jövőre lesz az esküvőnk. Tökéletes a kapcsolatunk. A bulizásnak meg semmi köze ehhez,ha akarnátok együtt is mehetnétek,mi is csak együtt járunk:)
2012. jún. 20. 13:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, mi is ilyenek vagyunk, 6 éve együtt. Én 16 ő 22 volt, mikor összejöttünk.

Bőven működhet, hamarosan már mi is költözünk, házasodunk és jöhet a baba is. :)

22/L

2012. jún. 20. 13:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass rájuk, egyik füleden be, másikon ki. Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én 21 évesen költöztem össze Vele. Mindig megkapom, hogy nem éltem ki magamat, és majd 10 év múlva meg fogok bolondulni és szétválunk. Hülyeség... Mi is az a kiélés? Az, hogy mindennap más pasival szexeljek? Az köszönöm szépen, nem kell. Minden mást lehet egy normális párkapcsolatban.
2012. jún. 20. 13:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Az úgysem leszel boldog szerű jóakarók valójába azt akarják neked mondani: irigy vagyok arra, hogy neked sikerült és bár nem vallom be szemtől szembe, jól esne látni, hogy te is pofára esel és neked sem jön össze.

Miért ne élhetnétek boldogan együtt akár egész életetekben?!

Nem figyelj másokra, ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak, vagy a fejedbe férkőzzenek ezekkel a hülyeségekkel. A lényeg az, hogy TI jól vagytok így és boldogok vagytok! Más meg le van...

2012. jún. 20. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, mikor lenne belőle probléma? Ha valamelyikőtök titkon vágyna rá, de valamiért nem ment soha bulizni, nem pasizott/csajozott 'eleget'. Van, aki sosem tudna eleget szórakozni, van, akinek meg mást jelent a szórakozás és azt a jelen kapcsolatában is ugyanúgy művelheti.

"Viszont ez nekünk így jó, ilyen típusok vagyunk." Itt a kulcs. Aki nem ilyen, fel nem foghatja, hogy nektek ez miért jó, és úgy gondolja, azért mondod, hogy jó, mert neked 'csak' ez jutott, ezt kell szeretni.

Nem mindenkinek van szüksége rá, hogy kiélje magát, ez butus dolog. Egy jól működő kapcsolatban alapszabály, hogy ne másokra hallgass, hanem a párodra és magadra. :)

2012. jún. 20. 15:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 éves voltam mikor megismertem, hamar össze költöztünk, mi is itthon ülős pár lettünk :) 9 évvel később házasodtunk össze, idén vagyunk 12 éve együtt és én is csak ezt hallottam, hogy első komoly kapcsolat úgy is szétmegyünk, megunjuk egymást stb... nem így lett! :)
2012. jún. 20. 16:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi se járunk bulizni, soha nem is jártunk sokat (évente 4-5x), de vannak közös programjaink és közös barátaink, velük teljesen jól elvagyunk! Nem törvényszerű, hogy mindenki szeressen hajnalokig ugrálni izzadságszagú részeg emberek között, tuctuc zenére :D A leírásod alapján boldognak tűnsz, úgyhogy ne hagyd, hogy elbátortalanítsanak az okoskodók... nincs két egyforma ember és sors, mindenki maga tudja csak eldönteni, hogy neki mi hiányzik (vagy mi nem) az életéből. Sok boldogságot nektek! :)
2012. jún. 20. 16:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi olyan nincs a kapcsolatotokban, amitől ne lenne tartós! (Hasonló otthonülős pár vagyunk mi is, most lesz az esküvőnk:))
2012. jún. 20. 18:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi is otthonülős pár vagyunk, augusztusban házasodunk. Nekünk sokkal többet jelent a túrázás, bicajozás, tévézés mint bulikba, partikba járás. Szóval fel a fejjel, normálisak vagytok :) 20L
2012. jún. 20. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!