Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim 

válasza:

Ha van hozzá alakod és nincs pocid, akkor szép.
Mindenesetre nagyokat lépni és táncoláshoz nem ezt választanám :)
2/17 anonim 

válasza:

Álomszép, de én is tartanék a tánctól. Viszont Te próbáltad, nyilván mozogtál is benne kicsit, ha kényelmesnek gondolod, akkor tökéletes lesz! Csodaszép leszel, valószínű nekem sem abroncsos ruhám lesz...
3/17 anonim 

válasza:

nagyonszép
(bár nekem ilyen nem kellene,nyáron belefulladnék)
4/17 anonim 

válasza:

A pisiléshez valószínűleg le kell majd venned. Ezt is vedd figyelembe. Amúgy nagyon szép, de nem kényelmes.
5/17 anonim 

válasza:

Szép, bár nekem a színe nem tetszik, illetve nem lehet benne rendesen táncolni.
6/17 anonim 

válasza:

Gyönyörű. Viszont a tánc miatt én is aggódnék, de ha minimálisan is, de tudsz benne rendesen mozogni, már megéri viselni még akkor is ha pucérra kell vetkőznöd a pisilés miatt! :)
8/17 anonim 

válasza:

Szép, de nem venném fel, mert nem a stílusom, és szerintem kényelmetlen is :(
9/17 anonim 

válasza:

Gyönyörű, ha van hozzá alakod igazán gyönyögű menyasszony leszel :)
10/17 anonim 

válasza:

Szia,nekem nem tetszik,de csak azért nem,mert nem az én stílusom,nem hozzám való,nem érezném jól magamat benne.Viszont ha máson látnám,akkor gyönyörű!Mindene szép és rendkívül elegáns.Ha jól érzed benne magad,akkor bátran vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!