Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltok a ruhámhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok a ruhámhoz?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 19. 15:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha van hozzá alakod és nincs pocid, akkor szép.

Mindenesetre nagyokat lépni és táncoláshoz nem ezt választanám :)

2012. jún. 19. 15:25
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Álomszép, de én is tartanék a tánctól. Viszont Te próbáltad, nyilván mozogtál is benne kicsit, ha kényelmesnek gondolod, akkor tökéletes lesz! Csodaszép leszel, valószínű nekem sem abroncsos ruhám lesz...
2012. jún. 19. 15:28
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

nagyonszép

(bár nekem ilyen nem kellene,nyáron belefulladnék)

2012. jún. 19. 15:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A pisiléshez valószínűleg le kell majd venned. Ezt is vedd figyelembe. Amúgy nagyon szép, de nem kényelmes.
2012. jún. 19. 15:33
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Szép, bár nekem a színe nem tetszik, illetve nem lehet benne rendesen táncolni.
2012. jún. 19. 15:37
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Gyönyörű. Viszont a tánc miatt én is aggódnék, de ha minimálisan is, de tudsz benne rendesen mozogni, már megéri viselni még akkor is ha pucérra kell vetkőznöd a pisilés miatt! :)
2012. jún. 19. 15:48
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
nekem nem tetszik
2012. jún. 19. 15:55
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Szép, de nem venném fel, mert nem a stílusom, és szerintem kényelmetlen is :(
2012. jún. 19. 16:12
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Gyönyörű, ha van hozzá alakod igazán gyönyögű menyasszony leszel :)
2012. jún. 19. 16:15
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
Szia,nekem nem tetszik,de csak azért nem,mert nem az én stílusom,nem hozzám való,nem érezném jól magamat benne.Viszont ha máson látnám,akkor gyönyörű!Mindene szép és rendkívül elegáns.Ha jól érzed benne magad,akkor bátran vedd fel.
2012. jún. 19. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.