Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van még manapság példa arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még manapság példa arra, hogy valaki "Kovács Béláné" formátumban veszi fel a férje nevét?

Figyelt kérdés
Tehát a születési nevét teljes egészében elhagyja.
2012. jún. 19. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Van. Nemrég esküdtünk,és én is a férjem teljes nevét vettem fel. Pontosan így ahogy írod. "Kovács Béláné"
2012. jún. 19. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Persze hogy van. Nem is olyan kevés.
2012. jún. 19. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Van, bár nekem nem tetszik :D én majd xné xy leszek, így fel is veszem a nevét, meg megmarad sajátom is.
2012. jún. 19. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
a barátnőm is így vette fel a férje nevét 22 évesen 2008-ban. :)
2012. jún. 19. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Van, sok ilyet ismerek.
2012. jún. 19. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Persze, én is majd így fogom. :))
2012. jún. 19. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is nagyon idegen a dolog, hogy nem látszik a keresztnév, és mindig meg kell külön kérdezni. Én sosem venném fel így a párom nevét.

Akkor már inkább lecserélném a vezetékneveinket, ha annyira nem hiányzik a sajátom. De hogy a keresztnevemet elhagyjam, és csak "Kovács Béláné" legyek...? Teljesen elfogadhatatlan nekem.

Két velem egykorú lány is (26 vagyok) így vette fel a férje nevét, csodálkozom is rajta a mai napig. Mindketten 22-23 évesek lehettek, mikor férjhez mentek, és mindkettő XY-né lett.

Én Xné Y Z leszek, már eldöntött :)

2012. jún. 19. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Gratulálok a lepontozóknak, ezzel csak bizonyítványt állítottak ki magukról.
2012. jún. 19. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is több ismerősöm van a korosztályomból, akik így vették fel a férjük nevét. Egyikük sincs még 35 éves.

És van olyan ismerősöm is, aki felvette a férje teljes nevét-né ként, és megtartotta a saját lánykori nevét is. Kovács Béláné Horváth Krisztina

2012. jún. 19. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Én így tervezem felvenni a Párom nevét kb. 2 éven belül.

Először eszembe sem jutott, de most, hogy előrelátható időn belül került az esküvő egyre többet járt ezen a eszem.

Írogattam papírfecnikre, mintha aláírnék és megtetszett. :)

Hozzátenném, hogy egyszerű a vezetéknevem, gyakori és két keresztnevem is van, amit sokan nem hajlandóak tudomásul venni...ez nekem sokszor okoz rossz érzést...így letudnám a bosszúságot. És a bemutatkozásnál végre használhatnám az imádott becenevem.

De mivel ez már a 3. verzióm, így még változhat, de most kifejezetten tetszik.

23N

2012. júl. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!