Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire lenne paraszt dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne paraszt dolog beszerezni egy kanál bicskát és mikor elveszik vacsorán a kanalamat szépen elővenni a zsebemből mosolyogva?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Egyetlen esküvői szokással sem vagyok tisztában, nincs szükségem rá a minden napi élethez. Nem gondoltam volna, hogy be kell őket biflázni. Kérdezzek tőled valami tudományos dolgot, amire nem tudod a választ és utána forgassam a szemeim, hogy na kell nekem itt kérdezni?!

Legközelebb írd le, hogy mire gondolsz, nem vagyunk gondolatolvasók.

2012. jún. 18. 00:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

egyszerűbb felemelni a tányért és kiinni belőle a levest :D

azzal is meghökkentenéd a násznépet akik kárörvendve azt hinnéd, nem fogsz jóllakni a saját lakodalmadon :P

2012. jún. 18. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
én tisztában vagyok vele, bár én inkább lyukas merőkanalat tudok, szóval tényleg pontosíthatnád, mert én is elsőre azt hittem, hogy valami olyan puccos lakodalomba mégy, ahol a pincérek elveszik a kanalat a leves után tányérostól vagy mi? Főleg, hogy zsebről írtál, mindenki azt hihette, hogy vendégről van szó. Amúgy minek ehhez kanálgép? Vigyél egy kanalat.
2012. jún. 18. 01:26
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Mennyire paraszt dolog feltenni egy homályosan megfogalmazott kérdést, és leparasztozni az embereket, akik MEGPRÓBÁLNAK MÉGIS segíteni?!

Nagy. Mindenki arra ugrott, amit az egyik ember mondott, azaz amire projektált. Mert szó nincsen itt arról, hogy esküvőről lenne szó! Valahol valamiről, valakinél, valamikor....bla-bla-bla...

Szóval, kérdező, tessék szépen tisztességesen és pontosan előadni a nyavalyt, AZTÁN szépen megköszönni a válaszokat. Minden más a műveletlen, tahó, kulturáltalan stb. kategóriába tartozik. Különös tekintettel a pitiztetésre és a másoktól megkövetelt gondolatolvasásra.

2012. jún. 18. 08:27
 15/15 A kérdező kommentje:

He?

Hol parasztoztam én le bárkit is?

Ott a kategória.......

2012. jún. 19. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!