Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha ez esküvőtök előtt 2-3 héttel váratlanul meghalna a nagypapátok?
előző vagyok. és szerintem szép így nyilvánosan még egyszer elbúcsúzni tőle és megemlíteni milyen jó ember volt, esetleg egy sztorit mesélni.
lehet szüksége is van erre a szeretteinek.
Nagy az isten állatkertje.
De nem tudom nekem egy hepaj sem annyira fontos hogy ne gyászoljam meg tisztességesen az egyik elvesztett családtagomat. Gyomorforgató hogy valakinek ennyire fontos az a tetves lagzi.
Elhalasztanám.Több okból:
1.Ha meghalna egy közeli hozzátartozóm akkor padlóra kerülnék.Két héttel utána még nem lennék beszámítható állapotban.Sajnos át kellett már élnem a gyász érzését és nagyon nehéz időszak volt.
2. Az esküvőmre úgy szeretnék visszaemlékezni,mint életem legboldogabb napjára.Nem csak túl akarok lenni rajta,mert muszáj a foglalók miatt,hanem úgy szeretném átélni,ahogy azt mindig is megálmodtam.Nem szabad,hogy csak egy kötelező szertartás legyen,amit mindenki szomorúan ül végig,aztán hazamegyünk.Szeretnék arra a napra jó érzéssel visszaemlékezni és nem szomorúan.
Dédimamám halt meg 3 héttel a tervezett időpont előtt.Velünk élt,nem voltunk képesek megtartani az esküvőt.
De a dátum fontos volt,igy kerek 1 évet csuszott minden.
Másfél millióba került az esküvő,nagyon megértőek voltak mindenütt,50ezret buktunk a dolgon (ez is csak meghivók ujrakészitése,postázása,ruha tárolása,apróságok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!