Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sok a vőlegény sminkért a 3000 forint?
Figyelt kérdés
Az enyém ötezerbe fog kerülni és ahhoz képest a háromezer az nagyon sok. Hisz neki csak egy natúr smink lesz.2012. jún. 13. 11:41
21/25 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy nem sok. Az életem során húsznál is több vőlegényt sminkeltem ki, egyszerűen a matt hatás és a csillogás elkerülése miatt. nem kell sok nekik. Én profi sminkes vagyok és ha kell ötezerért elvállalom a TE sminkedet és a vőlegény sminkjét együtt. Írj privit ha érdekel a dolog.
22/25 anonim válasza:
Egy sminket viselni is tudni kell. Egy olyan embernek, aki még életében nem volt kisminkelve, nem fog eszébe jutni, hogy ne törölje meg a homlokát, ne dörzsölje meg a szemét, el fogja kenni, akkor pedig nagyon csúnya lesz.
Kérdező! Amúgy a párod mit szólt a smink ötlethez? :)
23/25 anonim válasza:
Csak lehet, amire fotózásra kerül a sor, alig marad rajta valami a sminkből, ha meleg van.
24/25 anonim válasza:
Na még ilyet se hallottam, hogy a vőlegényt sminkelik:)))
25/25 anonim válasza:
Itt sokan nagyon nincsenek tisztaban a smink fontossagaval foleg fotozashoz. Ahol csillan a bor mert ugy izzad foltos es retusalni kell az olyan mintha ott nem lenne bore, mert rekonstrualni kell a megmaradt borbol a foton. Ergo vagy babapopsi bore lesz vagy borzalmasan maszatos ha rosszul retusal a fotos, vagy egyszeruen ugy hagyja es akkor egy izzadt lo (mar elnezest) nez vissza az eskuvoi kepekrol. A puder nem ellene hanem erte szol. 10 ev mulva szamit az a 3000 forint mikor a csalad nezegeti a kepeket? Vagy az szamitott mennyire ferfiasan izzadt foltos es csak felig meddig gyonyorkodtet a foto? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!