Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem sok a vőlegény sminkért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sok a vőlegény sminkért a 3000 forint?

Figyelt kérdés
Az enyém ötezerbe fog kerülni és ahhoz képest a háromezer az nagyon sok. Hisz neki csak egy natúr smink lesz.
2012. jún. 13. 11:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

Az enyém sem akarta. Egyébként az én férjem kopasz, barátnőm (aki sminkes) javasolta, hogy a feje tetejét púderezzük be, hogy ne csillogjon a fotókon, könnyebb dolga legyen a fotósnak.

A férjem válasza az volt rá, hogy dolgozzon meg a fotós a retussal a pénzéért, ezért fizetjük :D

2012. jún. 13. 11:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

a családban gyakran vállalok a műkörmözés mellett sminkelést is

én max kettőt adnék érte, de gondolom azért sminkelik a vőlegényt, hogy ápolt legyen a bőre és ne csillogjon a fotókon (ehhez max alapozó, korrektor, szemhéj púder és egy kis szájfény kell) ez nem több szerintem egy ezresnél, legalább is én nem kérnék többet

2012. jún. 13. 11:54
 13/25 anonim ***** válasza:
90%

11:51

mint ha az én páromat hallanám,ő is azt mondta,ha még is csillog a bőre kicsit,akkor majd a fotoshop megoldja.

Egyébként is izzadt végig,lefolyt volna róla,fehér ingen szépen nézett volna ki...

2012. jún. 13. 11:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

De sok. Egyébként meg törölje meg fotózás előtt a képét, ha csillog, vagy max. púder menjen rá, szerintem ha nincs hozzászokva a sminkhez, simán elkeni. Az alapozó meg kiütheti és le is folyhat, az még csúnyább. Hacsak nincs hatalmas bőrhiba, normál fotón nem fog látszani, ha nem olyan csúnya a bőre.

Nem tudom, minek annyi mindent rákenni a vőlegényre, de szerintem az alapozó+korrektor+púder+munkadíj nem kerül 3000-be!! (Ja, és kb. öt perc felkenni, jó kis óradíj.)

2012. jún. 13. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Én sokallom a háromezret. Mondjuk a vőlegényemnek nem lesz, jó ez így. :)
2012. jún. 13. 12:01
 16/25 anonim ***** válasza:
70%
nekem tetszik ha egy férfi ápolt és gondolom ezért ajánlotta a sminkes, hogy megcsinálja a vőlegénynek... egyszer voltam Óbudán egy puccos esküvőn, ott a vőlegény sminkjéért elkértek egy ötezrest, volt rongyrázás
2012. jún. 13. 12:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus... az még hagyján ha mondjuk valakinek csúnya a bőre és le akarják alapozni póderezni, de hogy szájfény???

Egyrészt, nem kérnék sminket a páromnak. Ki nem sz*rja le hogy a fotósnak nehezebb a dolga? Ez a dolga,ezért fizetjük, én biztos nem csinálnék bazári majmot a vőlegényemből.

Másrészről nem is engedné.

Nem férfi az aki sminkeli magát, akkor sem ha az esküvőjén van! Főleg ha az esküvőjén van...

2012. jún. 13. 12:06
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A sminkes mondta, hogy megcsinálja neki az alapozást és púderezést. Ez már sok?
2012. jún. 13. 12:11
 19/25 anonim ***** válasza:
azért, mert azt írtam, hogy a 3000 sok, nem azt jelenti, h az én páromnak lesz. mert nem lesz. nézne furán, ha csak megemlíteném neki :)))) 1 férfi nekem smink nélkül férfi. és a sajátomért sem adok annyit, 1 fillért sem, mert én sminkelem majd magam. megvan hozzá mindenem, akkor mindek fizessek érte?
2012. jún. 13. 12:15
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Dekönyörgöm minek??

Tudod hogy fog kinézni,ha esetleg viszket a böre és megdörzsöli,izzadni gondolom fog,akkor megint elkeni.....

Hülyeség.

2012. jún. 13. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!