Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sok a vőlegény sminkért a 3000 forint?
Az enyém sem akarta. Egyébként az én férjem kopasz, barátnőm (aki sminkes) javasolta, hogy a feje tetejét púderezzük be, hogy ne csillogjon a fotókon, könnyebb dolga legyen a fotósnak.
A férjem válasza az volt rá, hogy dolgozzon meg a fotós a retussal a pénzéért, ezért fizetjük :D
a családban gyakran vállalok a műkörmözés mellett sminkelést is
én max kettőt adnék érte, de gondolom azért sminkelik a vőlegényt, hogy ápolt legyen a bőre és ne csillogjon a fotókon (ehhez max alapozó, korrektor, szemhéj púder és egy kis szájfény kell) ez nem több szerintem egy ezresnél, legalább is én nem kérnék többet
11:51
mint ha az én páromat hallanám,ő is azt mondta,ha még is csillog a bőre kicsit,akkor majd a fotoshop megoldja.
Egyébként is izzadt végig,lefolyt volna róla,fehér ingen szépen nézett volna ki...
De sok. Egyébként meg törölje meg fotózás előtt a képét, ha csillog, vagy max. púder menjen rá, szerintem ha nincs hozzászokva a sminkhez, simán elkeni. Az alapozó meg kiütheti és le is folyhat, az még csúnyább. Hacsak nincs hatalmas bőrhiba, normál fotón nem fog látszani, ha nem olyan csúnya a bőre.
Nem tudom, minek annyi mindent rákenni a vőlegényre, de szerintem az alapozó+korrektor+púder+munkadíj nem kerül 3000-be!! (Ja, és kb. öt perc felkenni, jó kis óradíj.)
Jesszus... az még hagyján ha mondjuk valakinek csúnya a bőre és le akarják alapozni póderezni, de hogy szájfény???
Egyrészt, nem kérnék sminket a páromnak. Ki nem sz*rja le hogy a fotósnak nehezebb a dolga? Ez a dolga,ezért fizetjük, én biztos nem csinálnék bazári majmot a vőlegényemből.
Másrészről nem is engedné.
Nem férfi az aki sminkeli magát, akkor sem ha az esküvőjén van! Főleg ha az esküvőjén van...
Dekönyörgöm minek??
Tudod hogy fog kinézni,ha esetleg viszket a böre és megdörzsöli,izzadni gondolom fog,akkor megint elkeni.....
Hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!