Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívó címzések?
Bajban vagyok azt illetően, hogy hogyan is kellene megcímeznem az esküvői meghívókat.
Két megoldás világos:
1. Ahol egy háztartásban élnek a szülők a gyerekekkel, ott úgy lesz feltüntetve: MEGHÍVJUK ÖNT ÉS CSALÁDJÁT. Ebbe akkor a szülők és a gyerekek tartoznak bele.
2. Ha házaspárról van szó, vagy komoly kapcsolatban lévőkről, akkor: MEGHÍVJUK ÖNT ÉS PÁRJÁT.
És mi van azokkal, akik egyedül vannak jelenleg? Vagy a párjukat nem ismerjük egyáltalán (mert mondjuk nagyon friss még)? Ilyenkor is illik felajánlani, hogy hozzon magával vkit, és mondjuk így címezni: MEGHÍVJUK ÖNT ÉS KÍSÉRŐJÉT...?
Ilyen tekintetben afelől aggódom, hogy vadidegen embereket is elhozhat 1-2 ember, akiknek (nagyon rondán mondva) semmi közük sincs hozzánk. Pl egyik bnőm bátyja elég rossz arcú srác, csak látásból ismerem (a vőlegényem meg sehogy sem), és célozgat rá a bnőmnek, hogy ő szívesen eljönne bnőmmel az én lagzimba - merthogy bnőm meg elvált, most nincs senkije.
Vagy folyamodhatunk "bunkóbb" megoldáshoz, és írhatjuk azt a meghívókra, hogy: meghívjuk Önt - és kész. Ez nem illetlenség?
Köszi az eddigi válaszokat!
Jöhetnek még, mert ezekkel némileg okosabb lettem, de még mindig elég tanácstalan vagyok.
Ti hogy csináltátok a meghívókat, illetve mit gondoltok a a kérdésben felvetett problémáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!