Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
Idegen emberek mindent megtesznek nekünk azért, hogy az esküvőnk jól sikerüljön. Főznek , sütnek, tényleg erőn felül teljesítenek, pedig "CSAK" ismerős, vagy munkatárs. A saját após, és anyós (párom szülei) semmit sem tesznek. Sőt!Csak állandóan becsmérlenek mindent. Mondtuk nekik sütnének valamit, erre nem mert nem jó a sütőjük. (minden héten sütnek valamit hozzáteszem) ez normális?2012. jún. 10. 18:22
11/16 anonim válasza:
Végülis az egyetlen fiacskája, de nem érti, hogy nem dönthet a mi dolgainkban.
12/16 anonim válasza:
Én biztos híresztelném előttük hogy ki mivel készül de nem nem tőlük tudjátok csak vissza hallottátok,hogy terjednek a hírek,és képzeld azt is hallottam hogy mit mondtak XYékról -a nem is tudom kikről -milyen pitiánerek,persze nem nekik csak előttük mondanám .Mekkora ciki ez mások előtt.Kíváncsi lennék ,az ilyennek csak ez számít.
13/16 anonim válasza:
Ha egy segítséget úgy kell kizsarolni,akkor abból inkább nem kérnék.Nem fognak téged jobban elfogadni,akkor sem,ha ráveszed őket,hogy süssenek.
14/16 anonim válasza:
Akkor este 10kor indulhat az igazi buli az esküvőtökön!
15/16 anonim válasza:
nálunk ugyan ez volt, apósom gyakorlatilag lehülyézett minket. semmit nem segített, 250 km-ről szerveztük az esküvőt, még a pap telefonszámát sem adta meg, pedig 10 perc séta lett volna neki, kocsival 2 perc. Hogy miért nem rendelünk több tortát, miért nem az lesz a kaja, miért fizetünk szállást a pestieknek? stb-stb... semmit nem kérdezett, csak becsmérelt, nem segített semmit. Adott bele pénzt, gazda ember, nem gazdag, hanem borász :) és apukám mégis 2x annyit adott bele, pedig egyedül él, munkanélküli és a mi részünkről fele annyian lettünk volna.Most lement az esküvő múlt héten, és apósom büszke a fiára :) hogy milyen szépen meg lett szervezve, és hogy ki volt nyalva a segg.ünk, és neki nem kellett ugrálni. Ez így van, csak nem értettem mire kellett a fik.ázás. Ellenben a szomszédasszonya szerzett cukrászt, a sógornője a zenészt, általuk lett vőfély. Ne foglalkozz velük, ha meg nem adtak pénzt, akkor pláne ne, olyan lesz, amilyet ti akartok. Ha elmennek 10-kor, ne tartsd őket vissza,legalább jobb lesz a hangulat. :) sok boldogságot!
16/16 anonim válasza:
#15: Gondolom leultel es megbeszelted az aposoddal is ezeket a dolgokat,amit itt leirtal ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!