Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen a férfi álomesküvője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a férfi álomesküvője?

Figyelt kérdés

A nőkét már ismerjük, fehér ruha, romantika...

De mi a helyzet a férfiakkal?

Ha nem kellene törődnöd a rokonokkal és a konvenciókkal és a menyasszonyod is pontosan azt akarná amit te (tudom, hogy ilyen helyzet nagyon ritka, de tegyük fel) milyen esküvőt szerveznél?

Pl. semmi öltöny, vagy a kedvenc csapatod focipályáján, vagy akármi.

Írjátok meg az ötleteiteket.

2012. jún. 7. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
63%

Hol kell aláírni? na, mehetünk már haza. Hisz ez csak egy szerződés.

Mi ez az új ruha? Minek, arra az egy alkalomra, és ez a táska????? mennyi volt?????

minek.

letudjuk és éljük az életünket tovább.

a párom szájából épp ma hangzott ez el:S

2012. jún. 8. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:
68%
Nekünk két tanús esküvőnk (is) volt, és hiába mondta előtte, hogy csak miattam csinálta, én láttam rajta, hogy élvezte és büszke volt. Amúgy az én férjem álomesküvője olyan lett volna, ahol neki meg sem kell jelennie (mert utál reflektorfényben lenni), de jár hozzá egy 3 hetes karibi nyaralás, amit valaki más fizet :D
2012. jún. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!