Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg csak vakvágány lehet egy jóképű férfi életében egy nem túl szép nő? Vagy lehet jövőjük?

Figyelt kérdés

A történet: jóképű srác, szép lány egyetemen összejönnek, majd a csaj megcsalja a srácot, szakítanak. Srác egyetem után jól fizető állást kap, megismerkedik egy kevésbé csinos és kevésbé gazdag lánnyal, összejönnek, baba, esküvő. Minden szép és jó, de felbukkan a régi szerelem, hogy ők összetartoznak, ráadásul ő jóval többet is keres a feleségnél. A korábbi barátaik is úgy gondolják, hogy a férfinak előbb-utóbb megjön majd az esze.

Ti is így gondoljátok?

2012. febr. 6. 13:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem így gondolom:) Vicces,hogy a külseje meg a keresete, anyagi helyzete alapján akarod megítélni a nőt. Valószínű nem azért vette feleségül, mert még míndíg téged a szép és okos volt barátnőt szereti:)
2012. febr. 6. 13:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha normális a pasi, akkor nem fogja otthagyni a feleségét azért, mert a másik nő sokat keres.

Másrészt ha gyereket is vállalt vele, akkor ő nyilván nem látja csúnyának. Annyira szubjektív a szépség. A legjobb barátnőm pasiját mindenki annyira jóképűnek találja, nekem meg egyáltalán nem tetszik, mint pasi.

A világ nem fekete meg fehér.

2012. febr. 6. 13:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen esze? Családot alapított egy nővel, akit szeret, azért, mert régen járt egy szép lánnyal aki most felbukkan, nem kéne feldobni mindent, ha boldog.Ez vicc azért, hogy hozzá jobban illik, ha annyira passzoltak volna, nem mentek volna szét.
2012. febr. 6. 13:27
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze! Hagyja ott a feleségét és a gyerekét egy olyan nőért, már bebizonyította, hogy nem megbízható!

Csak gratulálni tudok a kedves barátoknak a nagyszerű emberismeretükhöz és erkölcsi felsőbbrendűségükhöz!

Iróniából fordítva:

Inkább keress új barátokat, akik kicsit több szempontot vesznek figyelembe egy ember megítélésénél, mint azt, hogy jól néz-e ki!

2012. febr. 6. 13:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem találkoztam még olyan pasival, akinek a pénz ilyen szinten fontos lenne.

2. Valószínű, hogy teljesen más értékeket képvisel a felesége. Azon kívül lehet, hogy más kívülről nem látja túl szépnek, attól ő még a férjének szép! És különben is, a szépség nem minden, édeskevés egy kapcsolat összetartásához.

Akkor lenne hülye a férj, ha elhagyná a feleségét és a családját egy olyan nőért, aki már korábban bebizonyította, hogy érdemtelen rá!

2012. febr. 6. 13:29
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a srác nem azért jött össze, vette el feleségül és vállaltak közösen gyereket a mostani feleségével mert épp nem volt másik, uram bocsá' nem voltak együtt a "szép" lánnyal.

Az ember nem az alapján alapít családot hogyha ló nincs jó a szamár is.

Elég butuska felfogás.

És nagyon remélem a srácnak van elég esze ahhoz hogy a családja mellett marad!

A korábbi barátok meg nem is igazán barátok ha amellett szurkolnak hogy hagyja el a családját.

2012. febr. 6. 13:32
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
tehat a ferfi csak azert hagyja el a feleseget es a gyereket mert a masik no jobban keres a felesegenel...hahaha. a szerelem/szeretet meg nem a szepsegrol szol. a masik "szep" no mar egyszer megcsalta a pasit, hulye lenne ezek utan a pasi egy ilyen ribiert elhagyni a csaladjat.
2012. febr. 6. 13:36
 8/20 anonim válasza:
100%

1. Kizárt dolog, hogy azért menjünk szét életem párjával, mert Ő kevesebbet keres...

2. Ha egyszer megcsaltak, akkor évek múltán biztos nem gondolom majd azt, hogy összetartoznánk az illetővel...

27/F

2012. febr. 6. 13:48
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj, nagyon szomorú világban élnénk,ha csak ez a két opció határozná meg egy kapcsolat tartósságát külső+ anyagiak) :) egy személyes példa: a vőlegényemnek előttem volt egy különösen szép barátnője, aki anyuciéknak hála, gazdag, unatkozó,ám hihetetlenül alacsony színvonalú érzelmi világgal megáldott hölgyemény. Párom nagyon bele volt pistulva, de a lány csak játszott vele, más kapcsolatai is voltak mellette, majd mikor végleg ráunt, leépítette. Már vagy éve együtt voltunk, nem is gondolt már senki erre a csajra, mikor egyszer csak feltűnt a semmiből:negédes- nosztalgikus levélkéket írt, zenéket, videókat linkelgetett-persze szigorúan szerelmes témájúakat -.- Nem értett szép szóból, nem értett sértésből, csak ideakart tolakodni 120km-ről, mert "hát ő képtelen megtagadni a múltat" O.O (kiderült, hogy már ráunt az aktuális szerencsétlenre,és a párom- miattam- ismét a kihívás kategóriába került). Na, ekkor lett úgy elküldve a p.csába, hogy alig várta, hogy indulhasson.. Pedig nem vagyok az a über nagy szépség, csóró is vagyok, de a páromat nagyon is megbecsülöm :)
2012. febr. 6. 13:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát reméljük, hogy tényleg megjön az esze, és nem rugja fel a családját, egy hülye "ábránd miatt".
2012. febr. 6. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!