Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg csak vakvágány lehet egy jóképű férfi életében egy nem túl szép nő? Vagy lehet jövőjük?
A történet: jóképű srác, szép lány egyetemen összejönnek, majd a csaj megcsalja a srácot, szakítanak. Srác egyetem után jól fizető állást kap, megismerkedik egy kevésbé csinos és kevésbé gazdag lánnyal, összejönnek, baba, esküvő. Minden szép és jó, de felbukkan a régi szerelem, hogy ők összetartoznak, ráadásul ő jóval többet is keres a feleségnél. A korábbi barátaik is úgy gondolják, hogy a férfinak előbb-utóbb megjön majd az esze.
Ti is így gondoljátok?
Hát ha normális a pasi, akkor nem fogja otthagyni a feleségét azért, mert a másik nő sokat keres.
Másrészt ha gyereket is vállalt vele, akkor ő nyilván nem látja csúnyának. Annyira szubjektív a szépség. A legjobb barátnőm pasiját mindenki annyira jóképűnek találja, nekem meg egyáltalán nem tetszik, mint pasi.
A világ nem fekete meg fehér.
Persze! Hagyja ott a feleségét és a gyerekét egy olyan nőért, már bebizonyította, hogy nem megbízható!
Csak gratulálni tudok a kedves barátoknak a nagyszerű emberismeretükhöz és erkölcsi felsőbbrendűségükhöz!
Iróniából fordítva:
Inkább keress új barátokat, akik kicsit több szempontot vesznek figyelembe egy ember megítélésénél, mint azt, hogy jól néz-e ki!
1. Nem találkoztam még olyan pasival, akinek a pénz ilyen szinten fontos lenne.
2. Valószínű, hogy teljesen más értékeket képvisel a felesége. Azon kívül lehet, hogy más kívülről nem látja túl szépnek, attól ő még a férjének szép! És különben is, a szépség nem minden, édeskevés egy kapcsolat összetartásához.
Akkor lenne hülye a férj, ha elhagyná a feleségét és a családját egy olyan nőért, aki már korábban bebizonyította, hogy érdemtelen rá!
Nyilván a srác nem azért jött össze, vette el feleségül és vállaltak közösen gyereket a mostani feleségével mert épp nem volt másik, uram bocsá' nem voltak együtt a "szép" lánnyal.
Az ember nem az alapján alapít családot hogyha ló nincs jó a szamár is.
Elég butuska felfogás.
És nagyon remélem a srácnak van elég esze ahhoz hogy a családja mellett marad!
A korábbi barátok meg nem is igazán barátok ha amellett szurkolnak hogy hagyja el a családját.
1. Kizárt dolog, hogy azért menjünk szét életem párjával, mert Ő kevesebbet keres...
2. Ha egyszer megcsaltak, akkor évek múltán biztos nem gondolom majd azt, hogy összetartoznánk az illetővel...
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!