Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg csak vakvágány lehet egy jóképű férfi életében egy nem túl szép nő? Vagy lehet jövőjük?

Figyelt kérdés

A történet: jóképű srác, szép lány egyetemen összejönnek, majd a csaj megcsalja a srácot, szakítanak. Srác egyetem után jól fizető állást kap, megismerkedik egy kevésbé csinos és kevésbé gazdag lánnyal, összejönnek, baba, esküvő. Minden szép és jó, de felbukkan a régi szerelem, hogy ők összetartoznak, ráadásul ő jóval többet is keres a feleségnél. A korábbi barátaik is úgy gondolják, hogy a férfinak előbb-utóbb megjön majd az esze.

Ti is így gondoljátok?

2012. febr. 6. 13:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos te vagy a "Szép lány" :D
2012. febr. 6. 13:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő azt mondja egy másik nőről, hogy nem szép, azt fenntartásokkal kell kezelni.
2012. febr. 6. 13:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Már rég megjött az esze, amikor letett arról, hogy az üresfejű, jellemtelen, ámde "szép" nő után koslasson, és feleségül vette azt a lányt, akivel boldoggá teszik egymást.

Nem tudom, ki vagy a sztoriban, Kérdező, de:

- ha a pasi, akkor légy boldog a feleségeddel és a gyermeketekkel.

- a feleség, akkor bízz a férjedben, de ha fáj a dolog, finoman beszéld meg vele!

- ha a gazdag ki szépség, akkor sürgősen takarodj a nős exed közeléből, és keress valakit, aki facér és illik hozzád!

2012. febr. 6. 14:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a csalfa szép lány volt a vakvágány, amennyire a történetből kiderült.
2012. febr. 6. 14:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem törvényszerű. Ha a "kevésbé szép" lánnyal boldog,akkor nem fogja elhagyni.
2012. febr. 6. 14:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Házaspár választásánál nem az a szempont, hogy szép-e az illető (az amúgy is záros határidőn belül elmúlik), hanem, hogy le tudod-e vele az egész életed.
2012. febr. 6. 14:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a kérdező inkább a nem túl szép feleség (ha a szép nő lenne, tuti nem így írta volna le, hogy megcsalta, hanem körített még volna mellé vmi sztorit, hogy el lett hanyagolva, mittudomén).

Mindenesetre.

1) a szépség relatív... biztos látott vmit a "nem annyira szép" lányban a srác, amiért eddig kitartott mellette és feleségül kérte.

2) ha vki csak a szépség meg a haverok véleménye miatt egy perc alatt elhagy vkit, azért kár bánkódni... mondjuk innen látom, hogy a barátok inkább csak álbarát playboyok, ha a srác boldogsága kevésbé számít nekik, mint hogy a körükbe tartozó csinos ember "hozzá illő" top10es macával jelenjen meg

3) ha van egy csepp esze a srácnak, akkor olyan csajért nem hagyja el a feleségét, akivel gyereke van meg kitartott mellette, aki már egyszer megcsalta.

4) nem minden jóképű/csinos ember él szépségkultuszban és nem mki teper azért, hogy egy ilyen típusú imázst fenntartson, lehet, a srác sem így gondolkodik.

Tehát... sztem nem törvényszerű, hogy elhagyja. Minden a fiú személyiségétől függ.

2012. febr. 6. 16:10
 18/20 A kérdező kommentje:

Igen, én a "csúnyácska" feleség vagyok, és nagyon boldogan olvastam a válaszaitokat :-) A barátnőim is ezeket mondták, de jó elfogulatlan véleményeket is olvasni.

A férjemmel szerencsére nincsenek anyagi vitáink, a szex is rendbe jött a szülés után. Nem várom kinőtt, lebüfizett pólóban haza, van időnk egymásra hétközben is baba mellett meg néha kettesben is baba nélkül de akkor is... Ez a nő nagyon gyönyörű, gazdag és rámenős :-( Nem is titkolja, hogy a férjemet akarja :-(

A férjem összejár kéthetente a volt egyetemi haverjaival, itt bukkant fel újra a "hölgy" két hónapja. A férjem mindent őszintén elmondott, hogy ráhajtott ő meg visszautasította. Azóta is írogat neki FB-n, hogy találkozzanak kettesben is.

Még egyszer köszönöm a válaszokat :-)))))

2012. febr. 7. 21:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Huhh, ez biztos rossz érzés. De ne hagyd, hogy megtépázza az önbizalmad, idézd fel magadban az érzést, hogy a férjed téged választott, tartsd észben az emlékeket, ahogyan összejöttetek, szerelmesek lettetek, amikor megkérte a kezed, amikor kimondtad az igent, amikor megszületett a babátok.

Bízz a férjedben, hiszen a leírtak alapján semmi okod nincs rá, hogy ne így tegyél!

És ha végképp nyugodt akarsz lenni: lepd meg néha valamivel (ha nem tennéd) - hisz a legjobb kapcsolatnak is jót tud tenni néhány kedves apróság! ;)

További sok boldogságot! Nem vagy vakvágány! A felesége vagy! ;)

2012. febr. 8. 09:15
 20/20 anonim válasza:

Akarja a kukit,

A kukit akarja,

A bácsi Kukit nem adja.

2020. okt. 13. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!