Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek lesz szeptemberben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek lesz szeptemberben az esküvője? Pontosan mikor és hol?

Figyelt kérdés

2012. jún. 5. 09:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem szeptember,de aug. végén, 24-én.Hajdúböszörményben.
2012. jún. 5. 14:14
 12/15 A kérdező kommentje:
gratulálok, sok boldogságot!!!!!!!!
2012. jún. 5. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
9-es! Mi van abba ha megírod hol? Ez egy anonim oldal, valószínű nem ismeritek egymást és kétlem ,hogy csak neked lenne onnan esküvőd, nem értettem az ilyet soha egy névtelen oldalon..
2012. jún. 6. 06:04
 14/15 anonim ***** válasza:

és ti hogy álltok a szervezéssel? mekkora lesz a lagzi?

én még csak a ruhát néztem ki és az éttermet. de még nem foglaltam le őket. szerintetek le vagyok maradva?

2012. jún. 6. 08:21
 15/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Igenis kis Isten háta mögötti, 10ezres kisvárosról van szó, és szerintem csak nekünk lesz aznap esküvőnk. Itt ez a módi, főleg tavasszal és ősszel, hogy egy hétvégén egy esküvő van. Ezért nem írom le. Nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is álmatlan éjszakákat okoznék :)

A szervezéssel hogy állunk...? Ami már megvan:

- vendéglista

- zenekar

- helyszín

- vőfély

- én cipőm

- fodrász/kozmetikus/manikűrös (nagyjából az is, hogy milyen frizurát, sminket, körmöt szeretnék, de ez még alakulni fog a próbák alatt)

- lelkész

- dekorációs (bár a részletek még nincsenek meg)

- koszorúslány ruhák

Ami már nagyjából megvan (tehát ki van gondolva, de még csak tervben van meg)

- torta, sütemények, menü

- menyecske ruha (lehet, ezt majd varratnom kell, mert amilyen szeretnék, lehetetlen kapni - 50-es évek amerikai vintage rucija)

- zenék (bevonuláshoz, első tánchoz)

Ami még nincs meg:

- mennyi ital kell

- vőlegény ruha

- virágok

- meghívók

- ültető kártyák

Biztos kihagytam valamit... :D

2012. jún. 6. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!