Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a lánybúcsúról (úgy általában)? Ha tartanátok, milyet?
szerintem jó buli, nekem is szerveznek majd a barátnőim
nem igazán értem, hogy népszokások alatt mire gondolsz?
mivel még nem volt, nyilatkozni nem tudok, hogy az enyém milyen volt, én csak egyet kötöttem ki a társaságnak: ha meglátok egyetlen, vetkőzésre hajlamos pasit a közelünkben, otthagyom őket. És tudják, hogy megcsinálom, szóval remélem megkímélnek tőle :)
Tőlem az egyik barátnőm azt kapta nászajándékba, hogy rendeltem neki egy chippendale-t.
A srác nagyon ügyes volt egyébként, profi táncosként is dolgozik (pl musicalekben). A lány szemét bekötöttük, egy hülye játékra hivatkozva, miszerint odadugjuk az ujjunkat-fülünket és tapintás alapján mondja meg, hogy ki az.
Amíg ezzel bíbelődtek a többiek, én kimentem a srácért (volt szerencsém a lépcsőfordulóban végigasszisztálni, ahogy átöltözött tengerészjelmezbe :)), majd belopakodtunk és a srác dugta oda az ujját.
Vicces is volt, a lány fogdosta a szőrös kezet és sorolta a lányneveket :) Viszont nagyon tetszett neki, amikor meglátta, élvezte a műsort.
A srác profi volt, a tánc is nagyon jól sikerült, illetve jó porondmesterként utána még ott maradt beszélgetni, az egész társaságot szórakoztatta, egy rögtönzött táncoktatást is tartott.
Nekünk 2 hét múlva lesz lánybúcsúval egybekötött legénybúcsú. :)
Nem akartuk külön tartani. Kerti parti lesz. Hogy milyen programot találnak ki a barátaink az jó kérdés.
Ja és semmikép nem akartunk nagy csillogásos búcsút. Pedig megtehetnénk.
Azt szerintem csak azok tartják akik kitűnni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!