Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeér a combom. Combfix vagy harisnya? Melyik a kényelmesebb?
hát hová tűnt a válaszom? O:O:
fogyókúrát javasoltam
10 kilót fogytam már
nem vagyok akkora hatalmas,mert74 kiló vagyok csak szerencsétlen alkat
szóval 3 hét alatt sem tudok már sokat fogyni
még az a jó hogy te biztos tökéleters vagy
ma 11.53-as szerintem húzz a francba esküvő kategóriában a fogyókúrás javaslataiddal!!!! :@
Kérdező! (a megmaradt) első válaszoló vagyok! Én sem bízom a szilikonos combfixekben, ezért javasoltam harisnyatartóval. Én valószínű így fogom viselni, ha lesz rajtam egyáltalán. Ha harisnyát húzol, akkor arra figyelj, hogy ne húzd fel olyan magasra, hogy befűzzék a fűző alá, mert akkor a büdös életben nem veszed le szakadás nélkül (max ha a ruhát is bontod, az meg nem biztos hogy jó, minden pisilésnél...). Ha 3 hét múlva lesz az esküvőd, addigra elég jó idő lesz. Mi lenne, ha nem harisnyát húznál, ergo nem sülnél meg, hanem, mint egy előző válaszoló is említette, egy rövid leggingset. Veszel egy szép fehéret, és levágod, a szoknya alatt úgyse látja senki.
Vagy veszel egy ilyen tiszta csipkét, azt is lehet vágni, beszegeted, meg van oldva a kidörzsölődés, nem sülsz meg, mert nincs az egész lábadon, és ha kivillan, még szép is. Csak itt is a pisiléssel lesz a probléma. Én ha húzok, mindenképp combfixet fogok, ha veszel egy L.-est, XL-est, és úgy veszed fel, hogy az "összeeresztett/összevarrt része kívül legyen, nem fog kidörzsölni. csak húzd fel teljesen, ugye a combtövednél kicsit vékonyodik a láb, így az megtartja majd. Rólam sem csúszott még le sosem, 160cm/73kiló vagyok.
A harisnyatartó is csak biztonságból kell.
Ami még eszembe jutott, tekerd meg ott a combod fáslival :) (ez persze csak az utolsó utáni ötlet :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!