Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Összeér a combom. Combfix...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeér a combom. Combfix vagy harisnya? Melyik a kényelmesebb?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 15:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

nekem is összeér, és rám is van combfix!

ha combfix, akkor azt csak harisnyatartóval, de könnyebb benne pl. pisilni

2012. jún. 1. 15:51
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Idióták..

Nekem is összeér a combom és LÉTEZIK nagyméretű combfix, ami kényelmes és rámjön (sőt mi több, combig!).

Harisnyában is csak az a kényelmes, aminek nem csillogó a felülete, hanem matt.

A matt sokkal rugalmasabb és nehezebben szalad fel szem rajta.

Itt csomó méret van, tuti találsz: [link]

A fogyókúrázó szövegekkel nefoglalkozz, tuti hogy a kedves kommentelők ropilábakkal jöttek világra és fantasztikusan festenek.. :)

2012. jún. 1. 15:52
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó:)

És nektek nem dörzsöli ki a bőrötöket ahogy összeér a combotok?

Mert ha igen akkor veszek harisnyát még ha macerásabb is de nem akarok szenvedni a combfix miatt.

Vagy azt meddig húzzátok?

Valami praktika?

2012. jún. 1. 15:56
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó vagyok:)

Nekem csak akkor dörzsöli ki, ha marha meleg van és izzadok mint a ló.. :)

Kifejezett praktikám nincs, csak annyi, hogy télen ha mondjuk vastagabb kord szoknyát veszek fel, alá meg vékonyabb harisnyát, akkor a harisnyára rá még rá szoktam venni egy kisebb edzőgatya-szerűséget (ilyen rövid cicagatya). Ez arra jó hogy ha leülök nem fázok fel, illetve ha télen mondjuk a buszon nagyon fűtenek, nem enged kidörzsölődni :)

2012. jún. 1. 16:00
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Ha hosszú a combfix, majdnem teljesen felér, akkor jó, ha kevéssé érnek össze a combjaid. Kicsit összenyomja őket.

Nem kell harisnyatartó sem, mert van bennük szilikoncsík.

Sokkal kényelmesebb, mint a harisnya, szellőzik a felső rész, és szexi, ha kicsit kilátszik a szoknya alól, mikor leülsz.

2012. jún. 1. 16:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
vegyél triumphba alakformáló harisnyát sokat fog ezen javítani és állítólag nagyon rugalmas kényelmes anyagból készülnek,és strapabíróak!
2012. jún. 1. 16:20
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Nagyon vacillálok hogy mit vegyek fel.

Félek hogy annyira ki dörzsölődik a combom hogy abból csak szenvedés lesz egész éjszaka.

2012. jún. 1. 16:33
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy nagyon jó praktikám a kidörzsölés ellen. Nekem mindig bevált. A combomat bekenem izzadásgátlóval és így nem dörzsöli ki! :)
2012. jún. 1. 16:44
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. jún. 1. 16:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kényelmetlen a combfix, a harisnyanadrágot jobban szeretem. Vegyél egy olcsóbb combfixet és próbáld ki egy teljes nap, hogy milyen érzés, hogy neked kényelmes-e. Én hintőporozni szoktam a combomat, így nem sebesedik ki. Egyébként a fényes harisnyák szerintem is nagyon kényelmetlenek! (Tapad, sokkal jobban beleizzadsz és tényleg hamarabb felszalad.) 24N
2012. jún. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!