Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeér a combom. Combfix vagy harisnya? Melyik a kényelmesebb?
nekem is összeér, és rám is van combfix!
ha combfix, akkor azt csak harisnyatartóval, de könnyebb benne pl. pisilni
Idióták..
Nekem is összeér a combom és LÉTEZIK nagyméretű combfix, ami kényelmes és rámjön (sőt mi több, combig!).
Harisnyában is csak az a kényelmes, aminek nem csillogó a felülete, hanem matt.
A matt sokkal rugalmasabb és nehezebben szalad fel szem rajta.
Itt csomó méret van, tuti találsz: [link]
A fogyókúrázó szövegekkel nefoglalkozz, tuti hogy a kedves kommentelők ropilábakkal jöttek világra és fantasztikusan festenek.. :)
Köszi utolsó:)
És nektek nem dörzsöli ki a bőrötöket ahogy összeér a combotok?
Mert ha igen akkor veszek harisnyát még ha macerásabb is de nem akarok szenvedni a combfix miatt.
Vagy azt meddig húzzátok?
Valami praktika?
Utolsó vagyok:)
Nekem csak akkor dörzsöli ki, ha marha meleg van és izzadok mint a ló.. :)
Kifejezett praktikám nincs, csak annyi, hogy télen ha mondjuk vastagabb kord szoknyát veszek fel, alá meg vékonyabb harisnyát, akkor a harisnyára rá még rá szoktam venni egy kisebb edzőgatya-szerűséget (ilyen rövid cicagatya). Ez arra jó hogy ha leülök nem fázok fel, illetve ha télen mondjuk a buszon nagyon fűtenek, nem enged kidörzsölődni :)
Ha hosszú a combfix, majdnem teljesen felér, akkor jó, ha kevéssé érnek össze a combjaid. Kicsit összenyomja őket.
Nem kell harisnyatartó sem, mert van bennük szilikoncsík.
Sokkal kényelmesebb, mint a harisnya, szellőzik a felső rész, és szexi, ha kicsit kilátszik a szoknya alól, mikor leülsz.
Köszönöm
Nagyon vacillálok hogy mit vegyek fel.
Félek hogy annyira ki dörzsölődik a combom hogy abból csak szenvedés lesz egész éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!