Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Visszeres lábra kompressziós...

Visszeres lábra kompressziós harisnya, vagy komp. Rugalmas pólya/fásli a hatékonyabb, kényelmesebb?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, remélem van itt olyan sorstársam aki ezzel a gondal él.
2011. dec. 1. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nekem kompressziós harisnyám van. olyan mint egy térdzokni a lábujjnál lukas. Kényelmes viselet és sokkal jobb a fáslinál mert az lecsúszik. Én különösen menstruáció ideje alatt hordom , mert nélküle iszonyatos fájdalmaim vannak. Ez a harisnya ugyebár párban kapható. A gyógyászati segédeszközök boltjában vettem és ilyen 2500-3000 körüli az összege.
2011. dec. 1. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Neked mennyire csúnya a lábad?
2011. dec. 1. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen az aminek lyukas a lábújjánál. Én is nézegettem ma a segédeszköz boltban, de majd felíratom a dokival mert akkor csak 500Ft. Nos, nekem a jobb lábam elég csúnya és most a bokámnál vénás ekcéma jött elő, a rossz keringés miatt. Örököltem sajnos, rosszak a vénáim. Úgyhogy ennek már fele sem tréfa. Műteni kell majd azt mondták:(

Bárcsak hamarabb kezeltettem volna. Szóval akkor a harisnya jobb, én is úgy gondoltam.

Leírnád hogyan használod? Mikor, hogyan feszed fel és sport(bicaj, séta)közban is rajtad van? A térdedig vagy combtőig ér? Mivel fiú vagyok ez nekem nagy dilemma.

30/F

2011. dec. 1. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint egy térd zokni nekem a térdemig ér. Egyáltalán nem feltűnő olyan mint egy harisnya. nyáron is szoktam hordani, nem izzadok bele. Felvétele egy kicsit körülményes mert kifordítva kell felvenni és elég nehezen jön fel. A boltba elfogják mondani a használatát. Sportban biztosan hogy nem fog akadályozni, sőt ajánlatos is használni.

Nekem a kora terhességnél jött elő, 40 kg voltam!!! Nálam is családi örökség sajnos. A második terhességem után már annyira rossz volt a helyzet, hogy csak műtéttel lehetett segíteni rajta. Pár év múlva a másik, egészséges lábamon jött ki újra. Úgyhogy semmi jót nem tudok mondani. Fontos volt a műtét, viszont ha meg van a hajlamod rá akkor nem fogod megúszni a másikon fog kijönni.

2011. dec. 1. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!