Visszeres lábra kompressziós harisnya, vagy komp. Rugalmas pólya/fásli a hatékonyabb, kényelmesebb?
Igen az aminek lyukas a lábújjánál. Én is nézegettem ma a segédeszköz boltban, de majd felíratom a dokival mert akkor csak 500Ft. Nos, nekem a jobb lábam elég csúnya és most a bokámnál vénás ekcéma jött elő, a rossz keringés miatt. Örököltem sajnos, rosszak a vénáim. Úgyhogy ennek már fele sem tréfa. Műteni kell majd azt mondták:(
Bárcsak hamarabb kezeltettem volna. Szóval akkor a harisnya jobb, én is úgy gondoltam.
Leírnád hogyan használod? Mikor, hogyan feszed fel és sport(bicaj, séta)közban is rajtad van? A térdedig vagy combtőig ér? Mivel fiú vagyok ez nekem nagy dilemma.
30/F
Ez olyan mint egy térd zokni nekem a térdemig ér. Egyáltalán nem feltűnő olyan mint egy harisnya. nyáron is szoktam hordani, nem izzadok bele. Felvétele egy kicsit körülményes mert kifordítva kell felvenni és elég nehezen jön fel. A boltba elfogják mondani a használatát. Sportban biztosan hogy nem fog akadályozni, sőt ajánlatos is használni.
Nekem a kora terhességnél jött elő, 40 kg voltam!!! Nálam is családi örökség sajnos. A második terhességem után már annyira rossz volt a helyzet, hogy csak műtéttel lehetett segíteni rajta. Pár év múlva a másik, egészséges lábamon jött ki újra. Úgyhogy semmi jót nem tudok mondani. Fontos volt a műtét, viszont ha meg van a hajlamod rá akkor nem fogod megúszni a másikon fog kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!