Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vastag anorák alá elég egy...

Vastag anorák alá elég egy body és egy vastag harisnya?

Figyelt kérdés
Nem szeretném túlöltöztetni a babámat, 14 hónapos és elég mozgékony. Vettünk neki a C&A-ban egy nagyon vastag, meleg kezeslábast (vízálló), ez alá szoktam általában adni egy vastag téli harisnyát és bundás csizmát + egy hosszú ujjú bodyt, vagy egy rövid ujjút és rá egy vékonyabb pulcsit. Meleg sál + sapka. Ennyi elég? Most ugye olyan +3, 4 fok van, tehát ha majd jön a kemény tél a mínusz 10 fokokkal, nem is tudom, hogy fog tudni mozogni.
2011. nov. 26. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
14 hónapos a kislányom ... én még nem adom rá azt a nagyon vastag kezes-lábast, hanem harisnya+nadrág+hosszú body+egy vékonyabb pulcsi+pulcsi+kabát. amikor olyan nagyon mínusz lesz,akkor jön majd a kabát helyett de minden másra az overál,ami bundás,vastag,meleg. Bár első baba és csak remélem hogy jól csinálom :) Így leírva talán ugyanannyira meleg ez is, az is :)
2011. nov. 26. 22:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ahogy olvastam, pont ez ugrott be, hogy aranyos, hogy nem adod még rá, de ugyanúgy beöltözteted :)

Remélem jól csináljuk :)

2011. nov. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!