Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt izgultál a legjobban a nagy napon? Illetve mi zavart téged a legjobban?
Hogy be ne pisiljek.
Terhességi inkontinencia. Ráadásul szénanáthás vagyok, a záróizmom pedig tüsszentésre nyílt. Be voltam pelenkázva XD, és két nőnek kellett segítenie a pisilésben.
Anyukám azt mondta, hogy ez lesz életem legszebb napja, így azon izgultam, hogy nehogy elszalasszam egyetlen percét is...
De nem jött be, mert a vőlegényem este 8-kor elkezdett káromkodni, és elrohant, azóta sem láttam. Nem értem, mi baja lehetett.
:-)
Én azon, hogy elő fog-e jönni a herpeszem. Amúgy szinte biztos, hogy igen, mert ha nagy esemény előtt állok, mindig kijön idegességemben.
De hát ez van, mit lehetne tenni ellene? :(
Szeptemberben esküszünk.
én azon hogy az idióta, rosszindulatú, hihetetlenül kellemetlen nőszemély keresztanyám normálisan viselkedik e, vagy sem.
eső-csokor-ruha- stb egyáltalán nem tud érdekelni, ezek csak apróságok
Sok mindentől féltem, és néhány azok közül be is vált.
Féltem, hogy a kozmetikus túlságosan kiszedi a szemöldököm és felismerhetetlenné maszkíroz. Szerencsére ez nem jött be, mert ügyes volt és mert nem hagytam magam, az alapozóról is lebeszéltem.
Féltem a frizurám miatt, mert nem jött be az első fodrász akit kipróbáltam. Ez majdnem rosszul sült el, de végülis a frizurám nagyon szép lett, egy kis utóigazítással. Ugyanis nem voltam felkészülve, hogy a lakktól betonfrizurám lesz, amit utálok, de sikerült elég jól kifésülni és feltűzetni egy rokonnal kontyba.
Amitől nem féltem, de olyan szinten elrontotta a napot, hogy kezdenek rémálmaim lenni az esküvőmről:
a hivatalban a szertartás alatt miután szerencsésen meggyújtottuk a közös életünket jelképező középső gyertyát, a párom gyertyatartójából kibillent a gyertya, mert nem rögzítették bele rendesen és nekiesett a középső gyertyának, amitől az kialudt. Legalábbis én így emlékszem, van aki szerint nem aludt ki a középső láng, még nincs kész a videó, hogy kontrolláljam. De az egész terem felhördült. Én meg csak néztem az elfüstölő jelképes kis lángot és úgy tettem, mint akit nem érdekel. De most meg már rémálmaim vannak.(
Ha tudom, kihagyom ezt az egész gyertyagyújtásos dolgot. Ha szétmegyünk, majd mindenki erre a hülye balesetre fog emlékezni. Már most is mindenki azt kérdezi, de a középső gyertya nem aludt ki, ugye?
Az én fejemben meg már most rémképek kavaerognak: vagy Ő meg fog halni, mert az Övé biztosan kialudt, vagy meg fog csalni. És nem vagyok babonás, és mégis elrontotta nekem az egészet. Amúgy akkor olyan boldog voltam, hogy aznap még nem éltem meg teljesen. Most 1 héttel utána borulok ki teljesen.
Plusz féltem egy unokatesómat meghívni, aki olyan gyönyörű...és határozottan úgy láttam, hogy a párom nagyon bámulta őt, persze ha rákérdeznék, letagadná. És a menyecsketánc alatt úgy táncolt az a hülye ri...banc vele, hogy mások már fütyültek, és a sok idióta rokon alig akarta lekérni tőle a páromat.
Nekem ez taccsra vágta az egészet.
Ja, és a kötelező csók alatt csukott szájjal csókolt meg.
Ő baromi jól érzi magát az esküvőnk óta, nekem meg rémálmaim vannak. Na mindegy, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!