Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs barátja, milyen esküvőt szervez? Lesz mulatás?
Látod a párod barátai is messze élnek, tehát a költözés,munka nem szakítja meg a baráti kapcsolatokat, ha azok igaziak. El kéne gondolkodnod azon, hogy miért nincsenek barátaid.
Az esküvőn pedig biztos lesz mulatás, kapcsolódj akkor a párod baráti társaságához
Köztem és a Vőlegényem között 20 év van, a legtöbb vendég pedig az ő részéről jön, mivel ő külföldi és az esküvő sem Magyarországon lesz. Szóval a legtöbb vendég nem az én korosztályomból lesz, hát aztán! Velük is tudok beszélgetni, ismerkedni! A legtöbbjüket ismerem, de még csak párszor találkoztam velük. De mégsem fogom magam feszélyezetten érezni. :)
Fel a fejjel, próbálj laza maradni a nagy napon, légy kötetlen! :)
Első válaszoló: Elég rossz önmagában is,h elmaradtak a barátok,nem csak esküvő szervezéskor... sokat gondolkodtam rajta már,de csak arra jutottam,hogy nem voltak igaziak.Munkám miatt kevés ember között fordultam meg korábban. Utóbb csak én kerestem már ezeket a "barátokat". Sok oka lehet,hogy elfordultak,akár irigység vagy csak más társaságba kerültek... én külföldön pedig még nem leltem magyar társaságra. Napi 12 óra meló mellett nem is látok rá esélyt egyelőre,hogy ilyesmi kiépülhessen.
Szóval, a vacsora már 16.30-kor kezdődne. Párom barátai 2-5 éves kisgyerekekkel lesznek és mivel vezetnek, nem is ihatnak. Mi is kissé gátlásosak vagyunk, és kevésbé táncoslábúak.. ezek miatt én nem látom,hogy alakulna ki mulatás.
A mérleg másik oldalán viszont az áll,hogy gyerekként nem ilyen esküvőt akartam, szüleink is unszolnak a mulatásra,zenére,táncra, (mégiscsak ez a hagyomány) és esetleg később megbánnám,hogy nekem ez nem jutott ki.
Egyet szeretnék elkerülni:hogy kínos legyen,és úgy emlékezzek vissza,mint az egyik legrosszabb napomra...
Vagy ki lehet ebből hozni egy öszvér megoldást is? Mit lehet csinálni a sok kisgyerekkel, hogy a szüleik is felszabadultak legyenek? Ráadásul alkohol nélkül,mivel nem aludnának ott. Egyáltalán,tök józanul szoktak az emberek délután mulatni?
A jó hangulat nem feltétlenül csak azon múlik, hogy a vendégség a Te barátaidból álljon. :)
Tavaly voltam egy esküvőn/lagzin, ahol kb. 200 vendég volt. Nos, ebből a drága ifjú pár úgy 100 embert, ha ismert személyesen, a többség "meg kell hívnunk, mert rokon és anyu azt mondta..." kaliberű egyén volt. Az arának pedig összesen egy vagy két barátnője volt jelen, de nem is nagyon foglalkozott velük.
Ettől függetlenül remek volt a hangulat, a násznépnek nem volt szüksége a fiatal pár noszogatására, maguktól mentek táncolni. (Kötelező a jó zene, ha mulatást akarsz! Ne ezen spóroljatok.)
Szóval, ha nem gubózol be, mosolyogsz és pozitívan állsz hozzá az egész mizériához, valamint nyitott leszel, és kapsz az alkalmon, ha valaki felkér táncolni stb., akkor nem kell aggódnod a hangulat miatt. :)
Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!