Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a férfiról, aki sógora (egyben legjobb barátja) halála után feleségül veszi az özvegyét?
Semmi. Egy férfi és egy özvegyasszony összeházasodik.
Miért kéne bármi különöset gondolnom?
Semmi.
Nem életében vette el a barátja feleségét.
Miért ne tehetnék?
Én vagyok az érintett férfi és az ismeretségi kör kikezdett, hogy "biztos volt már valami köztetek korábban is"
Undorító, legszívesebben elköltöznék.
21:23 vagyok
Részvétem, az emberek nagyon gonoszak tudnak lenni.
Jobban tetszene nekik, ha a síró özvegyet lehetne sajnálni-lesajnálni.
Vagy ne törődj velük, vagy ha ez nem megy és van rá mód akkor tényleg költözz el.
És sok boldogságot nektek, a barátod szerintzem örül odaát, hogy mindkettőtöket boldognak és érzelmi biztonságban lát.
Nincs ebben semmi rossz. Az Ószövetségben ez egyenesen kötelező volt, így gondoskodtak az özvegyről!
Aki rosszat feltételez, az magáról állít ki rossz bizonyítványt . Sajnos ez elkerülhetetlen, az emberek ilyenek.
Apukám anyu halála után egy évvel újraházasodott, nem is volt az új feleség rokon, csak volt munkatárs, mégis megkapták ugyanezt a vádat. Emiatt kár lenne nem házasodni.
21:34
én is erre gondoltam. a sógorod a testvéred férje. annak az özvegye a tesód. vagy hogy van ez??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!