Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a férfiról, aki sógora (egyben legjobb barátja) halála után feleségül veszi az özvegyét?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 21:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%

Semmi. Egy férfi és egy özvegyasszony összeházasodik.

Miért kéne bármi különöset gondolnom?

2009. aug. 3. 21:18
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Magánügyük, neked van ezzel valami bajod?
2009. aug. 3. 21:21
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

Semmi.

Nem életében vette el a barátja feleségét.

Miért ne tehetnék?

2009. aug. 3. 21:23
 4/23 A kérdező kommentje:

Én vagyok az érintett férfi és az ismeretségi kör kikezdett, hogy "biztos volt már valami köztetek korábban is"

Undorító, legszívesebben elköltöznék.

2009. aug. 3. 21:25
 5/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem... a sógorod ha meghal, akkor annak a felesége a te testvéred. Nem? Vagy rosszul vagyok tájékozódva a családfás kapcsolatokban? :) világosítsatok fel!
2009. aug. 3. 21:34
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

21:23 vagyok

Részvétem, az emberek nagyon gonoszak tudnak lenni.

Jobban tetszene nekik, ha a síró özvegyet lehetne sajnálni-lesajnálni.

Vagy ne törődj velük, vagy ha ez nem megy és van rá mód akkor tényleg költözz el.

És sok boldogságot nektek, a barátod szerintzem örül odaát, hogy mindkettőtöket boldognak és érzelmi biztonságban lát.

2009. aug. 3. 21:35
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi rossz. Az Ószövetségben ez egyenesen kötelező volt, így gondoskodtak az özvegyről!

Aki rosszat feltételez, az magáról állít ki rossz bizonyítványt . Sajnos ez elkerülhetetlen, az emberek ilyenek.

Apukám anyu halála után egy évvel újraházasodott, nem is volt az új feleség rokon, csak volt munkatárs, mégis megkapták ugyanezt a vádat. Emiatt kár lenne nem házasodni.

2009. aug. 3. 21:38
 8/23 anonim ***** válasza:
60%

21:34

én is erre gondoltam. a sógorod a testvéred férje. annak az özvegye a tesód. vagy hogy van ez??????

2009. aug. 3. 21:41
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy sógorod a megboldogult?Ezt most nem értem.Am meg csak azzal törődj,hogy boldogok legyetek!Ne hogy már más emberek mondják meg,hogy kivel legyél!És ha te voltál a legjobb barátja akkor tuti,hogy ő is azt szeretné,hogy te vigyázz a szeretett feleségére.
2009. aug. 3. 21:42
 10/23 anonim ***** válasza:
60%
Akkor megnyugodtam, azt hittem csak én vagyok félretájolva, de akkor ezek szerint tényleg elég furcsa... a saját tesódat vetted el vagy mi? :)
2009. aug. 3. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!