Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a férfiról, aki sógora (egyben legjobb barátja) halála után feleségül veszi az özvegyét?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 21:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

A volt feleségem (akitől elváltam száz éve) testvére az nem a sógorom?

Ne idegesítsetek már! Nem nehéz gondolkozni!

2009. aug. 3. 21:44
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

Nekem sem egyértelmü:sogorod feleségét,vagyis a testvéredet?

Esetleg a feleségednek a bàttyànak a feleségét?

13/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem a testvér házastársának a testvérét is szokták sógornak nevezni.
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
ok,jol gondolkodtam)
2009. aug. 3. 21:45
 15/23 A kérdező kommentje:

Tisztáztuk a rokoni viszonyokat?

Volnátok kedvesek a csámcsogás után tanácsot is adni?

2009. aug. 3. 21:45
 16/23 anonim ***** válasza:
19%
Ki csámcsogott?? Mert szerintem senki! Egész egyszerüen nem értettük pontosan a helyzetet és azt kérdeztük meg! Senki nem csámcsogott! Lenyugodnál?!
2009. aug. 3. 21:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
jól van na, be ne kapj minket. Senkinek semmi köze hozzá. Előbb utóbb leszállnak rólak, ne foglalkozzatok senkivel. vagy ha van lehetőségetek, költözzetek el. Ne hagyjátok, h kikezdjenek titeket.
2009. aug. 3. 21:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A családi viszonyok tisztázva vannak. Én semmi kivetni valót nem találok a kapcsolatotokban. Legyetek nagyon boldogok! Egy idő után majd elfogadják a többiek is, hogy ti egy pár vagytok. Ám ha nagyon kellemetlen nektek pakoljatok össze, s költözzetek el.
2009. aug. 3. 21:51
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást,akkor semmi gond.Ismertem olyan családot,ahol az első férj öccse vette feleségül az özvegyet.Legfeljebb kisebb helyeken azon csámcsoghatnak,ha a temetés után 1-2 hóapon belül van az új esküvő.Amúgy meg a csámcsogókra nem érdemes hallgatni.Minden csoda 3 napig tart.
2009. aug. 3. 22:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudod itt aztán szókimondók az emberek! Ha lenne ezzel a dologgal bármilyen probléma megmondanák, sőt lehurrognának!!! :)

LEGYETEK BOLDOGOK!! Nincs ebben semmi kivetni való.

2009. aug. 3. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!