Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki hogy, mit szervez esküvőjére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy, mit szervez esküvőjére?

Figyelt kérdés
zenész, vőfély, fotós meg van már. Tudom kell még videós, hely, meghívó is.Mi kellhet még?
2011. ápr. 23. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem lesz mostanában esküvőm, de gondolkoztál e ültető kártyán, nyomtatott szalvétán, amin a nevetek van, és köszönő ajándékokon?
2011. ápr. 23. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem a hely lett volna az első az időpont után, amit lefoglalok! De ha biztosra tudod, hogy lesz,akkor oké!

Ruha kiválasztás van még hátra, virág díszítés lebeszélése, fodrász, kozmetikus egyeztetés!

2011. ápr. 23. 09:55
 3/7 Kései Sirató ***** válasza:
Ruha, fejdísz, cipő, csokor, torta, dekoráció, kocsi, fodrász, kozmetikus, pap/lelkész, nászút...
2011. ápr. 23. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

vendégek!!!!:)

jah, és vőlegény:)

2011. ápr. 23. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy esküvönél a hely-idöpont a legfontosabb. ha csak nem május-szeptember idö kívül lesz, vagy olyan helyen ami biztos szabad (pl otthon a kertben).

Aztán ha ez megvan és be vagytok jelentkezve az anyakönyvezetöhöz esetleg templomba is akkor kell a vöfély, fotós, zenész. nekünk videós nem volt mert kb 5-en jelezték hogy ök tuti viedoznak majd, így egyet aki nagyban csinálja (hobbyból csak) megkértünk hogy csinálja végig nekünk.

aztán ott a ruha, ami megint elég kényes dolog, föleg ha nem akrsz rá sokat költeni.

Meghívó is idö mire elkészül, meg kitalálod.

aztán kell virágos, és el kell gondolkodnod a diszítésen.

2011. ápr. 23. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
25%
a lehető legkissebb eskűvőt szeretnénk.
2011. ápr. 23. 12:14
 7/7 anonim válasza:
Teremdíszítés. Nekem a nyáron lesz a lagzim, nem viszem túlzásba, tüllel nagy masnit csinálok a falra körben (csoki barna-rózsaszín), az asztali futó is ebből lesz + lufik. Kb 6-7 Eft-ból megvan. Köszöntő ajándék, valami apróság, süti, de voltam már olyan esküvőn, ahol vicces versike volt a tányér alatt. Menyasszonnyi torta!
2011. ápr. 25. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!