Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kilósan mentetek férjhez? Fogyóztatok előtte?
Hány centi vagy? Fogyóztál az esküvő előtt? Mennyi ment le?
Meg voltál elégedve magaddal?
Elképesztőek ezek a számok, amiket írtok :(
Én 160 cm vagyok csak, és 63 kg. 65-ről indultam kb másfél éve (cigi abbahagyása után szedtem fel 12 kg-ot, de 53 kg-osan sem voltam vékony, mindig a van-mit-fogni-rajta kategória voltam). Szóval elszántam magam, és mivel diétázni nem igazán tudok, elkezdtem mozogni. Izmosodtam és formálódtam is, de mivel mindent ettem mellette, a súlyom nem változott - valszeg fogytam én rendesen, legalább 3-4 kg-ot, de az izom nehezebb, mint a zsír, így kilóban maradtam ugyanennyi. Erre kb 2 és fél hete döbbentem rá, mikor ráálltam a mérlegre kb 1 év után, és még mindig 65-öt mutatott!! Baromira elkeseredtem :(((
Úgyhogy most én is diétázom (szeptemberben lesz a lagzi). Két hét fogyi + mozgás mellet sikerült leküzdenem kemény 2 kg-ot, bár viszonylag látványos a dolog, de annyira elkeserítő, hogy ilyen lassan vánszorognak le a kilók, én meg állandóan éhes vagyok :(
És akkor azt látom itt, hogy ti 50 kilósak vagytok 170 centihez... Jó nektek :(
Mellesleg, hogy a témához is hozzászóljak: errefelé van egy mondás. Semmi sem hajt jobban egy nőt a konditerembe, mint a közelgő esküvője. Szóval ja, itt is mindig fogyóznak a menyasszonyok, hogy a legszebb formájukban állhassanak oltár elég a nagy napon, amikor mindenki rájuk figyel.
Nem tudom, miért pontoznak egyesek, mi lenne erre a helyes válasz, ha nem az, hogy írjuk igen vagy nem?
Én eléggé büszke vagyok magamra, amiért akaraterőből lefogytam és a többi ilyen nőt is csak tisztelni tudom. Aki pontoz, az csak féltékeny úgy látom. Akkor nassoljatok a tv előtt továbbra is és keseregjetek, hogy nem vagytok képesek jól kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!