Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csokor gondok? Mezei virágokbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csokor gondok? Mezei virágokból csokor?

Figyelt kérdés

Az esküvőm nem lesz egy nagy durranás. Sima fehér pamut ruha, a fejemre mezei virágokból fonott koszorú, az esküvő is a szabadban lesz megtartva egy vadászházban, messze a civilizációtól.

Csokornak is adja magát, hogy akkor legyen mezei virágból. Hiszen az illik hozzá. De most a család nőtagjai szerint legyen rendes csokrom. Szerintem egy mezei virág csokor illik az alaklomhoz. Hiszen az egész esküvő a természetességről és egyszerűségről szól. Most költsek azért csokorra, hogy legyen valami "ünnepi" is az esküvőbe?

2012. máj. 30. 11:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

És köszönöm mindenki válaszát :)

A csokor úgy 10 óráig áll el. Víz nélkül 4-5 óra. De a szertartása előtt frissen lesz szedve a mezőről, egy szalaggal átkötve. A koszorú, csak a ceremónia előtt lesz megfonva. Már az unokahúgaim nagyon gyakorolják a fonást, mert megkértem őket, hogy ők csinálják meg nekem.

Tőlük jött az ötlet, mikor én vigyáztam rájuk, kivittem őket a természetbe rohangálni. Akkor készítettek nekem egy nagyon szép csokrot, hogy én legyek a menyasszony, meg maguknak is, hogy ők lesznek a koszorús lányaim és esküvőset játszottunk. És akkor jutott eszembe, hogy tényleg ez milyen, szép, egyszerű és meghitt. És nem is kerül sokba. Szóval innen jött az ötlet.

2012. máj. 30. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem "városi" esküvőm volt, de a csokrom mezei virágokból volt, mert szeretem őket! Senkinek semmi bele szólása nem volt. Ez a te (ti) esküvőd, rólad (rólatok) szól. Neked kell megfelelnie nem a környezetednek! Ne hagyd hogy rád erőltessék azt amit nem szeretnél!
2012. máj. 30. 13:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is mezei csokrom lesz. Mar lehet kapni nemesitett mezei viragokat is, es szerintem erdemes azt venni, mint a reten szedett viragokbol csokrot kotni. Sajnos a reten szedett mezei virag nagyon sokszor tetves. Nekem legalabbis ezt mondtak nagyon sokan. A viragos is be tudja szerezni a mezei viragokat, garantaltan nem lesz tetves, tartosabb, es nem kerul sokba.

Mikor lesz az eskuvod?

2012. máj. 30. 15:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudod azért ez fantasztikus, ötletnek is, meg a maga egyszerűségében fog legjobb, a legszebb esküvő lenni, amiről az utóbbi években hallottam.

Biztos nagyon szépek lesztek, és minden nagyon jó is lesz.

2012. máj. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!