Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csokor gondok? Mezei virágokból csokor?
Az esküvőm nem lesz egy nagy durranás. Sima fehér pamut ruha, a fejemre mezei virágokból fonott koszorú, az esküvő is a szabadban lesz megtartva egy vadászházban, messze a civilizációtól.
Csokornak is adja magát, hogy akkor legyen mezei virágból. Hiszen az illik hozzá. De most a család nőtagjai szerint legyen rendes csokrom. Szerintem egy mezei virág csokor illik az alaklomhoz. Hiszen az egész esküvő a természetességről és egyszerűségről szól. Most költsek azért csokorra, hogy legyen valami "ünnepi" is az esküvőbe?
A mezei csokor és a mezei virágból készített fejdísz egész biztos gyönyörű, no meg egy eredeti ötlet.
A baj csak az, hogy az ilyen virágok sokkal rövidebb ideig "tartják" magukat, mint az egyéb, u.n. nemesített virágok.
Csinálj egy próbát, pipaccsal, búzavirággal, esetleg tulipánnal, hasonlóval: ha nem vázába, nem vízbe teszed, akkor mennyi ideig maradnak szépek!
Egyrészt a családnak nem sok köze van hozzá, hogy milyen az esküvő...másrészt meg tök hülyén nézne ki egy tipikus csokor, ha egyébként meg minden olyan egyszerű lesz. Persze jó értelemben az egyszerűt :-)
Mindenképpen a mezei virágos lenne szebb és odaillőbb!
Nagyon romantikusan hangzik :)
Még hogy nem nagy durranás?Nem attól lesz valaki szép menyasszony, hogy maga is úgy néz ki, mint a habos torta..
Szerintem mezei legyen a csokor is.Bár a mezei virágok sajnos rendkívül gyorsan lekonyulnak, hervadnak.
mezei virág szerintem is
de jól gondold át honnan lesz mezei virágod,mik nyilnak akkor,mennyire tartósak
(esetleg előtte pár nappal csinálni egyet,fejdiszt is,és megnézni meddig áll el)
Szerintem a nemesített virágok között is találni egyszerűt, amikből összeállítva a csokornak amolyan réti jellege lenne. De az előzőeknek igazuk van, érdemes több próbacsokrot készíteni. De a pipacs sajnos perceken belül lekókad, elveszti a szirmát. A túl vékony szárúakat lehet meg kell kicsit támogatni dróttal.
Sok boldogságot! Majd feldobhatnál egy képet, hogy milyen lett a csokor, érdekelne:)
Itt nagyban közrejátszott a pénz is.
Nem akartunk sokat költeni. Anélkül is lehet szép esküvő.
Sok vita volt a menyasszonnyi dolgokkal kapcsolatban. Mert az anyós még fizetett volna egy szép uszályos ruhát is... de én ilyen egyszerű lélek vagyok. Sok sértődés volt abból is, hogy miért nem "rendes" ruhába esküszök.
De nálam az a lényeg, hogy együtt van a család, barátok, eszünk, iszunk mulatozunk. A vendégeknek legyen finom kaja, jó zene, jó hangulat... hiszen ettől ünnep az ünnep.
Nekem meg nagyon jól megteszi egy sima fehér pamut ruha is, úgyis nyár lesz, döglesztő meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!