Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jók ezek az ízek esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jók ezek az ízek esküvői tortához?

Figyelt kérdés

Három szintes tortánk lesz, és ezeket az ízeket találtam ki: oroszkrém, fekete erdő, trüffel.

Mit gondoltok?



2012. máj. 28. 22:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

Persze, nem feltétlenül kell marcipánosnak lennie, bár szerintem ezek a csak vajkrémmel lekent torták elég csúnyák, olyan félkész hatásuk van. A legtöbb cukrászda ezért nem is válalja. Nincs annál rosszabb reklám, mint egy csúnya esküvői torta.

A tejszínnel alap helyzetben nem is lenne gond, csak az a baj vele, hogy egy esküvőn általában több órán át kinn állhat, valószínűleg elég melegben, a tejszínhab ezt meg nem túl jól viseli. Persze felvágáskor még nagyon szép, csak később elfolyhat. De ha sokan vannak és hamar elfogy akkor azért még megoldható.

2012. máj. 29. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó a választás,hiába írják itt többen,hogy ha tejszínes nem lehet marcipánnal bevonni,nekünk 5 emeletes volt:fekete erdő,oroszkrém,túros-barackos,tiramisu,kinder bueno,majdnem mind tejszínes és marcipánbevonatos volt!
2012. máj. 29. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/21 anonim ***** válasza:
Én vagyok a tejszínes tortás. Igen ilyenre gondoltam. Nekem kikötésem volt, hogy nem lesz marcipános, mert én sem szeretem. Nem volt gond, sőt olcsóbb is volt. Nagyon jól tartotta magát a krém, nem folyt el meg semmi, még másnap is , ami megmaradt, nagyon szép volt. Mindenki jobban örült neki, mint a szokványos marcipános tortának, amiről lekaparják vagy meghagyják a szélét.
2012. máj. 29. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:
Lekapargatják a marcipánt?? Még sosem tapasztaltam..
2012. máj. 29. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem muszáj egymáson lennie a tortáknak, lehet olyat is, hogy külön tartón van a 3 szint. A szinteltolásos is jól mutat. És akkor csak a külsejét kell hasonlóra megcsinálni, mondjuk egyforma fehér, a díszítést meg olyanra, hogy rá lehessen tenni közvetlen tálalás előtt.
2012. máj. 29. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/21 anonim ***** válasza:
Több órán át kint állnak a torták? :O Hűtőben szokás tárolni. Éjfélkor a pincérek kiszedik onnan, és betolják.
2012. máj. 29. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"Oroszkrémet meg lehet csinálni vajkrémből is, tehát nem lesz baj a marcipánnal."

Na te se vagy cukrász... Az oroszkrémet esélytelen megcsinálni vajkrémből, mivel az egy tejszínes torta és marcipán se fordul elő benne.


Egy nem cukrász, aki cukrászdában dolgozik

2012. jún. 4. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/21 anonim ***** válasza:
67%
De cukrász vagyok nagyokos, és meg lehet csinálni. Sárgakrém+vajkrém+mazsola-narancshéj vagy kandírozott gyümölcs+rum. Voilá. Az hogy a tejszínes oroszban a vajkrém helyett tejszínhab van az nem jelenti, hogy nem lehet variálni.
2012. jún. 4. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 anonim ***** válasza:
Az oroszkrém az tejszínes torta, nincs benne vajkrém. Hogy te teszel bele, a te dolgod, de akkor ne hívd oroszkrémnek. És még mindig nem értem,hogy került oda a marcipán.
2012. jún. 5. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/21 anonim ***** válasza:
77%

Hát nézd, te cukrászmesterek gyöngye... Ha bejön egy kedves vendég, és megkérdezi, hogy tudunk-e oroszkrém tortát megcsinálni vajas krémből akkor azt válaszolom rá, hogy igen. Az hogy én ezt már orosznak, vajas orosznak vagy vajjal készült oroszkrém szerű képződménynek hívom az már rohadtul nem a te dolgod.

Nem fogom elküldeni a kedves megrendelőt, hogy "neeeem soha, oroszkrém vajból??? pfujj!!!" Épp elég neves cukrászdában dolgozok ahhoz, hogy mind a főnököm, mind a saját pofám égjen tőle. Ha még ennyi innováció se lenne a szakmában, már rég becsődölt volna a cukrászipar.

A marcipán meg hogy jön oda... hmmm nem is tudom, esküvői tortáról van szó... nem akarok feltételezgetni de hátha... bevonni vele mondjuk?


Amúgy kíváncsi vagyok meddig keresgélted ezt a régi kérdést, csak hogy beleköthess valakibe.

Szépnapot!

Egy cukrász aki egy neves cukrászdában dolgozik

2012. jún. 5. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!