Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrött esküvői ruhát hogyan tudnék kisimítani?
Figyelt kérdés
Úgy vettem, az esküvő 2 hónap múlva lesz, időm még van. Viszont össze hajtva tároltam, most valamennyire gyűrött. Arra gondoltam, hogy kiakasztom, hátha kilógja magát. De ha mégsem simulna ki magától akkor milyen praktikák vannak? Gondolom az esküvői ruha anyaga kényes. Vasalható egyáltalán? Mit ajánlotok?! Köszönöm!2012. máj. 28. 09:24
1/7 anonim válasza:
Vidd el tisztítóba, ahol van olyan baba, amire ráhúzzák, és forró/meleg gőzzel fújják belülről. A ruha így szépen kirúgja magát. Ezt egy tiszítóban simán megoldják. Persze ki is lóghatja magát otthon, de én inkább szekértő kezekre bíznám.
2/7 anonim válasza:
Biztos, hogy lehet vasalni, de ha beviszed tisztítóba ott megcsinálják.
3/7 anonim válasza:
Vidd el tisztítóba ahol ezt vállalják.Illetve nálunk van egy kisebb ruhaszalon,akik vállalják így bevitt ruhák tisztítását is,gondolom ők is elviszik valahova tisztítóba.
4/7 anonim válasza:
Akaszd fel a fürdőkád fölé, és a kádba engedj forró vizet. Elvileg a forró gőztől ki kellene simulnia, de ha nem, szerintem is vidd el egy tisztítóba, hogy vasalják át.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen anyaga van, de a legtöbb ruha azért vasalható, nézd meg nincs-e benne kezelési cetli, amin rajta van, hogy milyen hőfokon vasalható. Belülről érdemes vasalni a biztonság kedvéért, alacsony fokozattal kezd, azt hiszem a tüllök nagyon kényesek, azokat csak másik anyaggal a tetejükön biztonságos. A vasaló talpa legyen tiszta :) szerintem ezért nem érdemes mosodába vinni, nem akkora kaland kivasalni.
6/7 anonim válasza:
Barátnőm vasalta az övét, semmi baja nem lett.
7/7 anonim válasza:
Ha düsessz az anyaga akkor vasalhatod nyugodtan gőzölős vasalóval.
A kád fölé lógatás is jó ötlet.
Ha esetleg kényesebb anyag akkor azt is csinálhatod, hogy felakasztod valahová és a vasalóval gőzölöd.Esetleg ha van gőztisztító géped akkor azzal valamely alacsonyabb fokozaton.Így szépen kisimul majd.
Taftot, organzát eszedbe se jusson vasalni, de gőzölni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!