Vettem fehér voila függönyt. Feltettük, de nagyon gyűrött. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Beraktam már a mosógépbe egy rövid programra,és feltettük vizesen,hogy majd kirugja magát. Semmi változás, ugyanolyan gyűrött. Gondolom ki kell vasalni,de 6 méter hosszú függönyt hogy vasaljak úgy ki,hogy ne gyűrődjön közben? Milyen hőfokon?2012. jan. 8. 21:59
1/5 anonim válasza:
Nem kellett volna mosógépbe tenni, csak simán vízbe, majd fellógatni. Vasalni úgy próbáld, hogy nedvesen /de ne vizesen/ a leggyengébb fokozaton. Először próbáld meg a legtetején. Akárhány métert is ki lehet vasalni, csak a vasalt részt kell megfelelően elhelyezni mindig.
2/5 anonim válasza:
Ha nem akarod vasalni, akkor vegyél 6 méter ólomzsinórt és varrd fel az aljára. A vékony függöny magától soha nem lesz sima, mert nincs súlya, ami lehúzza, ezt oldja meg a zsinór. Persze vasalhatod is, az a lényeg, hogy mire leér a földre a vasalt rész, addigra hűljön ki. VAGY állj a vasalódeszkával az ablak elé, és amit kivasaltál, azt valaki más folyamatosan csíptesse fel. Persze hülye ötletnek tűnik, de talán ez a legjobb megoldás.
3/5 A kérdező kommentje:
Van a végén ólomzsinór sajnos nem ez a probléma.
Azt mondta az egyik barátnőm,hogy áztassam be és vizesen rakjam fel, ki fogja magát rugni.
Ma még ezt kipróbálom hátha. Ha nem segít marad a vasalás.
2012. jan. 9. 13:16
4/5 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de muszáj lesz vasalni.
5/5 anonim válasza:
Én is próbáltam vizesen feltenni, de sajna, nem segít. Vasalni kell. Én úgy szoktam, hogy a deszkát a kanapé/fotel+ szék háttámlájához állítom, és a kivasalt részeket arra fektetem óvatosan. Nagyon könnyen vasalódik amúgy, csak a hőfok beállításnál kell nagyon vigyázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!