Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz az esküvőm, a csokromat reggel hozzuk el a virágostól. Szerintetek mennyire hülyeség berakni a hűtőbe, hogy ne fonnyadjon össze az esküvőig?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 20:07
11/13 anonim válasza:
hello jóindulat, hello emberi mérhetetlen parasztság. nem, nem ismerem. azt sem tudtam, hogy a világon vannak mikor volt az esküvőjük. közös ismerőseink viszont vannak dögivel, emellett láttam már az utcán párszor, sőt még köszöntünk is egymásnak. és még ki sem téptük egymás haját képzeld. hogy ez unintelligenseknél nem így szokás? hát ettől nem nekem lesz rossz napom. azóta ő is férjhez ment, már 2 gyermeke van. sőt anyósom meg is nézte az első babát. hozzáteszem miután a párom volt felesége, vannak helyzetek, amikor vmelyikőjüknek esetleg szüksége van 1 papírra, volt, hogy a postája hozzánk jött. illett eljuttatni neki. vagy azt sem? te tuti elégetted volna mi? :)))ja, és szoktam beszélgetni a vőlegényemmel is. miután most szervezzük az esküvőnket, sokat mesélt az előzőről, hátha van benne jó ötlet, vagy elmesélte, h mennyire volt túlbonyolítva. ja, hogy ezt sem teszi mindenki? sz@r lehet úgy :)))))) a virágos válaszolónak köszönöm, mert tegnap is tanultam vmi újat :)
12/13 anonim válasza:
Nyugi utolsó! :)
Sajna vannak, akik nem tudják felfogni, hogy vannak emberek, akik normális kommunikációval intéznek el dolgokat, és megférnek egymás mellett a bolygón. :)
Az én Páromnak is volt már felesége, és mikor összeköltöztünk előkerültek az esküvői DVDk. Csináltam egy adag popcornt és együtt megnéztük. :) Vicces volt.
Úgyhogy no para, Te csinálod jól!
Amúgy én a kádba tenném vázástul a virágot. :)
23N
13/13 anonim válasza:
én előző nap kaptam a csokrot kézbe, vízben volt, totál jól bírta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!