Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvőn mi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvőn mi volt a kivonuló zenétek?

Figyelt kérdés

A bevonuló, és ami az anyakönyvvezető beszéde alatt lesz már megvan.

A párom ragaszkodik ehhez: acdc highway to hell

http://www.youtube.com/results?search_query=acdc+highway+to+..

Hogy milyen poén lenne....hát, nem tudom, enyhén borsódzik a hátam ettől. Szerintetek nem gáz? (Nagyon kis esküvő, velünk együtt 20 fő, amiből 4 kisgyerek).

2012. máj. 28. 15:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Párom jót röhögött a párod választásán, de azt mondta,egy kicsit durva lenne.Pedig nekünk sem szokványosak a zenei választásaink.Vannak rock zenék amik szinfónikus verzióban vannak.Keresettek ilyet,hátha kompromisszumra tudtok jutni.

Nekünk a kivonuló zene:Queen:We are the champions szinfónikus előadásban.

http://www.youtube.com/watch?v=cYp3iGX_JnY

2012. máj. 28. 17:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekünk a Mama indulnom kell, amit előzőleg én felénekeltem egy stúdióban.
2012. máj. 28. 17:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt én sem választanám, pedig rockzene rajongó vagyok. :)

Nekünk a kivonuló zenénk ez volt:

http://www.youtube.com/watch?v=r4p8qxGbpOk

(Beatles-All you need is love)

2012. máj. 28. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem a ti napotok, ti jussatok kompromisszumra, személy szerint nekem bejön, hatalmas poén.
2012. máj. 28. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az esküvő nem poénkodás színhelye, vagy ha igen akkor a vőlegényedet cirkuszba kéne vinni nem anyakönyvvezető elé....

A mi kivonulózenénk U2: Perfect day

Gyönyörű és megható volt a szertartás után, sosem felejtem el

2012. máj. 29. 07:48
 16/18 anonim ***** válasza:
nálunk is vicces, ránk vonatkozó zenék lesznek, az egész esküvő csak és kizárólag a jókedvről, buliról, felhőtlen 1 napról fog szólni remélhetőleg. ha vkit sírni látok kiakadok :))) annyit sírunk, annyi gondunk van, annyi minden sz@r az életben, legalább legyen 1 fél nap, amíg mindenki vidám. én legalábbis ezt szeretném elérni az esküvőmön, gyanítom a kérdező párja is. én ezt abszolút megértem. persze nem vagyunk egyformák, és ezt tiszteletben tartom, ezért írtam, h ők jussanak kompromisszumra, mert végső soron ez számít csak.
2012. máj. 29. 07:54
 17/18 jersey-69 ***** válasza:

Nekünk a U2 - Beautiful day volt a kivonuló. A szertartás komoly és megható pillanatait nagyon jól oldotta, meg nekünk nagy kedvencünk is.

Nem muszáj a kivonuláshoz valami hú de érzelmes számot választani, de azért a párodat mindenképpen lebeszélném az AcDc-ről :)

2012. máj. 29. 09:29
 18/18 anonim ***** válasza:

a völegényed válsztása elég érdekes....de a ti döntésetek

sok boldogságot az esküvöhöz

2012. máj. 30. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!