Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Polgári esküvőn mi volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári esküvőn mi volt a kivonuló zenétek?

Figyelt kérdés

A bevonuló, és ami az anyakönyvvezető beszéde alatt lesz már megvan.

A párom ragaszkodik ehhez: acdc highway to hell

http://www.youtube.com/results?search_query=acdc+highway+to+..

Hogy milyen poén lenne....hát, nem tudom, enyhén borsódzik a hátam ettől. Szerintetek nem gáz? (Nagyon kis esküvő, velünk együtt 20 fő, amiből 4 kisgyerek).

2012. máj. 28. 15:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Azt inkább ne, plíz, kedves kérdező vőlegénye!!!!!

Országút a pokolba? Szép kis szerelmi vallomás.

2012. máj. 28. 15:26
 2/18 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Mégha rockerek lennétek mindketten, vagy a valami motoros bandában jöttetek össze, még csak-csak, egyébként marhára nem poén.
2012. máj. 28. 15:27
 3/18 anonim ***** válasza:
nagyon nem :) ez nem a vicc helye szerintem
2012. máj. 28. 15:28
 4/18 anonim ***** válasza:

Mindketten rockerek vagyunk a párommal, de ezt mindketten gáznak tartjuk.

De lelketek rajta, ha nektek tetszik, ne törődjetek mások véleményével, csak szolid, konzervatív nagynéniket stb. ne hívjatok meg az esküvőre.

2012. máj. 28. 15:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Megin'1-es, bocsi elfelejtettem, hogy kérdezted, nekünk mi volt. Az 1492 zenéje, mert ezt láttuk először együtt moziban, és szép emlék volt :)
2012. máj. 28. 15:32
 6/18 A kérdező kommentje:
nekem egyáltalán nem tetszik. a 2 zene amit választottam nagyon szép és romantikus, ez meg.....megpróbálok neki más alternatívát ajánlani, hátha lemond erről.
2012. máj. 28. 15:38
 7/18 anonim ***** válasza:
a highway to hell eleve gáz erre az alkalomra. arról nem is beszélve, h ez a ti kettőtök nagy napja, így mindenképp olyat kellene választanotok, ami mindkettőtöknek tetszik. tehát már csak ezért sem. amúgy csatlakozom az előttem szólókho:, egy kicsit sem poén, az esküvői szertartás utólagos arconcsapása...
2012. máj. 28. 15:46
 8/18 anonim ***** válasza:
2012. máj. 28. 15:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Felesleges a kivonulózene. Egyébként meg poénos ez a dal ilyen alkalomra. Persze megbotránkoztató is. :D
2012. máj. 28. 15:50
 10/18 anonim ***** válasza:

a cime se hangzik jol HIGHWAY TO HELL

a pokolba erzi magat a hazasgban vagy mi>?

2012. máj. 28. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!