Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért lehetne megvarratni ezt a ruhát?
2009. jún. 29. 18:27
21/24 A kérdező kommentje:
A Baross Duna felöli végénél? Vagy a vasút felöli végén? Bocs, ha tényleg hülyét kérdezek. De csak 3 hete vagyok Győrben.
2009. júl. 6. 19:57
22/24 anonim válasza:
Tehát: A Baross ut az a belváros sétálóutcája. Rába hotel van az elején, és ott van a jelzőlámpa is. Na most azon végig mész teljesen, és a végén jobbra fordulsz, és közvetlen bal oldalon lesz az Anna divat, a kirakatban is van menyasszonyi ruha, kicsinyke bejárata van. Arra kell menni a piac felé is. Nem lehet eltévedni, kicsi utcák vannak arra. Remélem segitettem.Szia
23/24 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi szépen, megtaláltam. Elájultam, hogy milyen olcsón vannak ruhák. A menyecskeruhát is olcsón meglehet ott venni. Remélem sokáig meg lesz az az üzlet, mert ahogy irtam, kb, csak két év múlva esedékes az esküvő.
2009. júl. 9. 14:50
24/24 anonim válasza:
Örülök hogy segithettem, voltam bent én is egyik nap, de már nem volt olyan ruha, mint amilyent én vettem, a kirakatban van hófehérben, nekem a felső fűzős része fehér alapon enyhe arany szinű a mintája, de gyönyörű! Nem hiszem h bezár, mert elég régóta ott van az üzlet! Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!