Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért lehetne megvarratni ezt a ruhát?
Én nem pontozok senkit. Abszolút nem érdekel, és nem is értem, hogy mire jó egyáltalán.
Anyagot hol tudok venni, lehet egy "szimpla" méteráru boltban, vagy valami spéci helyen kell keresni? Egyelőre csak kérdezem, ezzel úgyis megvárom a varrónőt.
Amúgy még egyelőre tárgytalan a varrás, mert valószínű, hogy még két év múlva lesz csak esküvő. Ugye a pénz...
Én tavaly mentem férjhez, de nagyon kacérkodtam egy ebayes ruhával, amit aztán a varrónő átalakított volna. 1 mérettel vettem volna nagyobbat.
Végül nem mertem bevállalni. De szerintem nézd meg ezeket, lehet te is elgondolkozol...
Szia!
Nekem egy estélyi ruhát 30e-ért varrt meg a varrónő anyagköltséggel együtt.
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem anyaggal együtt biztos belejönne kb. 90e Ft-ba a menyasszonyi ruha.
Amúgy GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!! :))))
12.16! Nézegettem ilyen oldalakat én is, vannak nagyon jók. Én is úgy tervezem, hogy ha megvarratom, akkor utána eladom. Igy jól járok én is, illetve az is aki utána megveszi.
Köszi a linket! Azt az oldalt még úgysem néztem, csak hasonlókat.
18.48-as! Tudnál képet küldeni róla?
Bár nagyon oda vagyok ezért a ruháért, de kiváncsi vagyok arra a ruhára amiről irtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!