Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kell a mulatság ezen az esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell a mulatság ezen az esküvőn?

Figyelt kérdés

Lennénk (a mindkét részről meghívottakat és el is jötteket) összeszámolva összesen maximum 35-en. Párom részéről messziről jött barátok kisgyerekekkel és rokonok. Az összes meghívottját életemben egyszer láttam (kivéve szüleit). Részemről csak idős rokonok és szülők lennének (barátok nincsenek). Korunkbeli fiatalok összesen kb, 10-en lennénk.

Párom elképzelése egy délután 4-től kb. este 9 óráig tartó vacsora, amire zenekart hívna,mert szeretne táncolni.

Én meg ezt nem tudom elképzelni, mert:

- nagyon feszélyez a sok idegen ember (szinte mindenki idegen),

- táncolni egyikőnk sem tud (pont ezért akar legalább a saját esküvőjén táncolni,de én inkább nem égetném magam,ha nem muszáj)

- ráadásul az egész vacsora a délutáni volta miatt inkább hasonlít egy ballagásra mint egy lakodalomra. Délután senki sem alkoholizálna olyan mennyiségben, hogy kellően oldott legyen a hangulat a mulatóshoz, így félek, hogy az egész erőltetett lesz, és nem úgy szeretnénk erre a napra visszagondolni, mint a legkínosabb napra.

Az én családom nem mulatós. Életemben összesen két lakodalmon voltam, igaz ezek mind népes falusi,vőfélyes,nagyzenekaros mulatságok voltak. Gyerekként szerettem volna nagyon,ha majd egyszer az enyém is ilyen lesz, de egyszerűen ilyen feltételek mellett nagyon erőltettnek tartanám a táncot és zenekart.

Ti engednétek párotoknak, vagy ragaszkodnátok csak egy vacsorához?

2012. máj. 25. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Engednék. Egyrészt mert ne csak az legyen, amit a nő akar, másrészt attól mert te nem tudod elképzelni nem azt jelenti, hogy erőltetett is lesz.
2012. máj. 25. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze,egy lakzin jól kell a vendégeknek érezniük magukat,minegy hányan vannak.Ha a rokonság egyik fele elvárja a hagyományos mulatozást akkor úgy kell csinálni hogy ők is jól érezhessék magukat.Amúgy én is azt utálom leginkább a lakzikban hogy elvárás a mulatozás és a tánc,főleg ha még nem öreg valaki.Csak illemből szoktam táncolni a szükséges minimális "tiszteletkört" megteszem aztán annyi.Örülni nem szoktam neki de muszáj jó pofát vágni hozzá.
2012. máj. 25. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon rossz oldalról közelíted meg szerintem.

Azt nem igazán értem, miért kéne alkoholizálni, hogy oldott legyen a hangulat. Ha jó programot csináltok, akkor mindenki jól fogja érezni magát és oldódik is.

Én simán el tudnék képzelni egy állófogadást (természetesen az idős rokonok számára asztallal, székkel), ez elég jó módszer az ismerkedésre (nem vagy az asztaltársaságodhoz láncolva). Utána néhány beszéd, esetleg vetítés, és néhány játék. Természetesen olyanokat célszerű választani, amik mind a hangulatot oldják, és fiatalok és idősebbek egyaránt élvezik. Végül rá lehet térni a táncra. Ha jól csináljátok, egy órán belül mindenki kellőképp oldott lesz, és jól fogjátok magatokat érezni.

Szerintem gondolkozz el ezen, mert nagyon jók a lehetőségeid, ebből a lagziból sokat ki lehet hozni, ha ügyesen csináljátok.

2012. máj. 25. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk kb pont ugyanez lesz: 40 ember, a párom részéről meghívottakat szinte nem is ismerem, csak pár korombeli lesz ott. De ennek ellenére lesz mulatság, pedig egyikünk sem tud táncolni. :D
2012. máj. 25. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamennyi alkohol azért kell szerintem,sosem láttam olyan mulatságot ahol senki semmit ne ivott volna.Mértékkel fogyasztva segít a feloldódásban és a minőségi alkoholos italokat az ízük miatt is szeretik sokan.
2012. máj. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!