Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmentetek fodrászhoz a nagy napon még akkor is, ha elég egyszerű frizurát akartatok?
Figyelt kérdés
Vagy pedig barátnőd kértetek meg/ magatok csinálták? A fodrász mennyibe került?2012. máj. 25. 07:48
1/6 anonim válasza:
Igen, elmentem. De nem drágához. Nekem nagyon vékonyszálú és kevés hajam van, ami teljesen le tud lapulni. Tudok vele mit kezdeni a mindennapokon, de fontos eseményre inkább profibbra bíztam a dolgot mégha csak egyszerűen le is volt engedve. A pontos árra nem emlékszem, de budapesti viszonylatban tényleg nagyon olcsó volt.
2/6 anonim válasza:
Mindenképpen elmegyek, pedig nekem sem lesz nagy hajkölteményem, csak valami egyszerű tarkókonty.
3/6 anonim válasza:
Ha van olyan barátnőd, aki el tudja készíteni akkor szerintem nyugodtan rábízhatod magad, ha lenne ilyenem én sem mennék fodrászhoz, de nagyon kezelhetetlen, vastag szálú hajam van, nem bírok vele magam sem.
4/6 anonim válasza:
kevés, vékonyszálú, ráadásul rövid is a hajam. muszáj, pedig csak beszáríttatom, megemeltetem.
5/6 anonim válasza:
Igen, elmentem, 2500.-Ft-ba került. Ők beletűzték a diadémot és a fátyolt is
6/6 anonim válasza:
Nem mentem, barátnőm csinálta. Nem tehet róla, de nem maradt úgy a hajam. Viszont nem lett volna pénzem 15-30 ezer forintot kiadni erre. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!