Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ételallergia/cukorbetegég kérdést hogy lehet megoldani egy esküvőn?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha a vendégek, családtagok vagy az ifjú pár között lisztérzékeny, laktózérzékeny vagy cukorbeteg van.
Neki külön rendelnétek, vagy megkérnétek, hogy hozzon magának külön ételt?
2012. máj. 24. 19:34
11/16 anonim válasza:
Lisztérzékenynek nem kell külön kaja, mert tud enni krumplit, rizst, levest ohne tészta, panírozatlan húst, salátát...
Laktózosnak sem, mivel glom nem tejleves lesz tejszínes csirkével, tejbegrízzel.
A cukros meg számolgat, és nem tömi kétpofára a sütit.
12/16 Snapette válasza:
Nálunk csak akkor szóltak, mikor már ott voltak, hogy egy vegetáriánus és egy nem is tudom már milyen speckó menü kellene, és ott helyben is megoldható volt, nem volt semmi gond. Szerintem egy valamire való étteremben csípőből megoldanak egy ilyet.
13/16 anonim válasza:
nalunk lesz natur hus es olyan amit ehetnek a cukrosok is illetve diabetikus torta is lesz
14/16 anonim válasza:
Hahh, én azért nagyon nem örülnék neki, ha valaki az esküvő napján szól, hogy neki speckó kaja kell.
15/16 Snapette válasza:
Hát mi sem örültünk, sőt, a konyhán sem voltak feldobva, de megoldották.
16/16 anonim válasza:
11/15-ös
"
Lisztérzékenynek nem kell külön kaja."
Ezt nem jól tudod, mert ha pl.ételízesítő van a kaján, már nem fogyaszthatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!