Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik név állna jól nekem házasság után?
Figyelt kérdés
Nyáron házasodunk párommal.
Én: Hajós E....
Párom Keresztesi A....
Kisfiunk a párom vezetéknevét kapta, 2 keresztnévvel.
Leírnátok, Ti hogy döntöttetek/döntenétek?
2012. máj. 23. 07:02
1/15 anonim válasza:
Keresztesi A-né vagy Keresztesiné Hajós E...De ezt neked kell eldöntened hogy hozzád melyik áll közelebb!
2/15 anonim válasza:
Keresztesiné Hajós E, vagy Keresztesi E.
4/15 anonim válasza:
Én is a Keresztesi E-re szavazok. Nem szeretem a megtartom a nevem és felveszem a férjemét. Egyre inkább brazil szappanoperába érzem tőle magam ha ilyennel találkozom.
5/15 anonim válasza:
Én Keresztesiné Hajós E. lennék, de ezt neked kell eldöntened!
6/15 anonim válasza:
"Szerintetek melyik név állna jól nekem házasság után?" Nem is ismerünk, ezt tényleg neked kell eldöntened!!
7/15 anonim válasza:
Ezt a kérdést már egyszer feltetted:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kaptál is rá rengeteg választ. Ha ezek után még mindig nem tudod eldönteni...
Egyébként úgy veszed fel, ahogy szeretnéd. Ez a te választásod, nem tök mindegy, néhány idegen ember mit ír neked?
9/15 anonim válasza:
Én is a KEresztesiné Hajósra szavazok :)Ha az én férjemnek is olyan neve lesz majd, amit fel tudok ilyen formában venni (tehát jól hangzik így), akkor én is ezt a formát fogom.
10/15 anonim válasza:
Én nem szeretem a kötőjeles vezetéknév összekapcsolásokat, szerintem nagyon hülyén jönnek ki, azaz Keresztesi-Hajós E. kilőve. A Keresztesi E. nem utal arra, hogy férjnél vagy, azzal az erővel akár már a lánykori nevedet is megtarthatnád. A Keresztesi A.-né nagyon régies, manapság már nem divat. Marad a Keresztesiné Hajós E., ami egyszerre megfelel minden feltételnek (modern, nem vész el a leánykori neved, de utal arra, hogy férjnél vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!