Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a jó házasság titka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó házasság titka?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a hűségen, megértésem, tiszteleten, törődésen kívűl! Mit lehet még ezen kívűl tenni, hogy hosszú boldog életünk legyen a férjemmel, és nagyon sokáig meg maradjon a szerelem!

Azt szeretném, hogy a férjem mindig is boldog legyen mellettem és örömmel beszéljen rólam.

2012. máj. 14. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A problémák kimondása, kompromisszumkészség, egymás megértésére való törekvés (nem csak szavak szintjén, hanem ténylegesen!) és a magánszféra tiszteletben tartása.

Ja, és még egy: hogy a gyerek születése után is a PÁRKAPCSOLAT maradjon az első helyen. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a gyereket hanyagolni kell, de nem szabad a párkapcsolat elé helyezni, az neki sem jó! A gyermeknek az a természetesen, ha a szülei jó kapcsolatát látja, aminek ő részese, de nem "belé szerelmesek" a szülők, hanem egymásba.

2012. máj. 14. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadás, közös célok, közös értékrend, kompromisszumkészség, odafigyelés, őszinteség, egymásért/egymás mellett való kiállás. Nagyjából...
2012. máj. 14. 20:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy jól válaszd ki, kivel házasodsz össze, minden szempontból ismerd a házastársadat, tudd, hogyan reagál különböző helyzetekre, és tudjatok egymással kommunikálni.
2012. máj. 14. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Beszélgetés, de úgy, hogy kérdezel is közben, és valóban érdekel az, amit mond.

Kompromisszumképesség: le tudsz mondani dolgokról a kedvéért, vagy hagyod, hogy ő tegye, és középen is találkozhatnak a véleményeitek.

Egyéni megfigyelés: a szerelem elmúlhat, de a szeretet nem. A jó érzés, a boldogság, és a szexuális vágy is hullámzó lesz a kapcsolat során, de ezeket át kell vészelni, és nem kell haragosnak lenni emiatt.

2012. máj. 14. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Talán annyi, hogy mindig azt érezd, hogy ő a másik feled. De fontos, hogy ő is így gondolja.

Aztán, amikor - egyszer sokára - eleged van mindenből, szíved szerint a könnyebb utat választanád és feladnád az egészet (válás), na, akkor legyen erőd leülni és higgadtan átbeszélni a dolgokat.

2012. máj. 14. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Remek dolgokat írtak, igazán tanulságos lehet ez mindenkinek :)

Mindehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy mindez csak akkor garantálja a jó házasságot, ha a párod is így gondolja, és eszerint is cselekszik - itt jön képbe, hogy jól kell választani, nem csak a szerelemre alapozni.

2012. máj. 14. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:

bölcsesség

és hogy tudd, a szeretet nem érzelem, hanem döntés

2012. máj. 14. 21:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedvesek vagytok! Igyekszem a lehető legjobb feleség lenni!
2012. máj. 14. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:
A jó házasság titka, hogy a felek szeressék egymást. "Én is egy mást, meg te is egy mást!" Bocs de nekem ez a régi vicc jutott az eszembe azonnal, amint elolvastam a kérdésed. Vagy a hosszú házasság titka a földrajzi távolság. Ne haragudj, de ezt nem hagyhattam ki, vicces fiú vagyok. :)
2012. máj. 14. 22:58
 10/11 anonim ***** válasza:

"bölcsesség

és hogy tudd, a szeretet nem érzelem, hanem döntés"

Haggyuk már ezeket a semmitmondó álszent szövegeket ez egy képeslapon vagy facebookon jól mutat.

A többi válaszolóval eggyet értek annyit füznék hozzá hogy ki kell elégíteni a párunk szexuális vágyait,perverzióit persze határokon belül (nem pisi meg kaki szexre gondolok)

A jó szex és a vágyak kielégítése nagyot dob egy házzasági kapcsolaton.

Persze ehhez kellenek az elözöleg leírt dolgok is mert nem szex a minden de az is kell.

2012. máj. 15. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!