Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, akinek a saját családja (anya, apa, tesó) tette tönkre az esküvőjét?
Nem te írtál ki nemrég egy kérdést anyukádról, hogy be tudod-e valami intézménybe rakatni?
Először is Boldog születésnapot és sok boldogságot nektek! :) Ha nem mennek el a rokonok, hát nem mennek, ők maradnak ki egy szép eseményből, nem ti. Inkább így legyen, minthogy ott ácsorogjanak az ingyen kajáért miközben a szájukat húzzák. Ez talán a jobbik eset. Hozzá kötöd az életed a szerelmedéhez, ennél több nem is kelhet a nagy napra, gondolj arra, hogy spórolsz így magatoknak! Ez legyen csak a ti napotok, majd utána aggódhatsz a családért. Megérdemled hogy ez most csak rólatok szóljon!Igenis néha "önzőnek" kell lenni!!
szia!
De igen én voltam, bár két ilyen kérdés volt. nem szoktam így megosztani a nagyközönséggel az életemet, de már szükségem volt néhány kívülálló véleményére is, hogy okosan tudjak dönteni. Az a baj, hogy ha ott lenne, normálisan viselkedne, ez 100%, mert ha ott van, azt jelenti, hogy normális, és akkor nem lenne gond, de ez az, hogy nem tudom, jön-e :( és ezen őrlődöm :( de azt hiszem igazatok van, a lehetőséget megadtam, az ő kezében van a döntés. a lánybúcsúm pénteken lesz, a párom lesz otthon, remélem nem neki kell majd utána futkosni :( ha rendben lesz minden, akkor fogok megnyugodni :) és köszönöm neked is a köszöntést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!