Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, akinek a saját családja (anya, apa, tesó) tette tönkre az esküvőjét?
Utolsó vagyok.
Kérdező, először is boldog szülinapot (utólag :)), másodszor pedig, ez tényleg a Ti napotok, érezzétek jól magatokat, és ne azokkal foglalkozzatok, akik nem lesznek ott. Ha Édesapám nem jön, akkor megpróbálom majd túltenni magam rajta, bár még nem tudom hogy, mert nagyon fontos lenne nekem..
Nekem a ballagásomon anyukám és apukám éppen aktuális "szerelme" egymásnak esett, a tanárok választották szét őket. Most meg kérdezgetik, hogy miért nem lesz "rendes" esküvőnk, hogy tehetjük ezt meg a családdal? Hát ez nekem nem kell, köszönöm.
Fel a fejjel, csak Te és Ő számítotok, minden más csak körítés :-))))
Boldog születésnapot :-))))
Nekem 3 óra különbséggel volt a polgári és a templomi.
anyámék olyan cirkuszt csináltak a polgárin,hogy ismerős biztonságisnak gyorstelefon,sos-ben jöjjön pár alkalmazottjával és tüntesse el őket mire templomi kezdődik.
Mire kezdődött,hazavitték őket,és örizték a házat kivülről hogy ki ne jöjjenek,bentről ordibálva veszekedtek elmondás alapján.
És csodálkoznak hogy keresztelő már ugy volt szervezve hogy ők csak utólag kaptak pár fényképet...
Úristen milyen szülők vannak, borzasztó!!
Én a helyedben úgy is intéztem volna, hogy akik kellemetlenséget okoznának és elrontanák a legszebb napomat, eleve ne is legyenek ott! Tudom, hogy rossz érzés, de ezen a gyönyörű napon ne hagyd hogy elrontsa bármi is a kedved! Boldog szülinapot! :)
http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70
nekem ettől a számtól az összes gányul indult szülinapomon jó kedvem lett :)
Örülj, hogy olyanok nem jönnek el, akik potenciálisan TÉNYLEG elronthatják az esküvőd :) Anyukád lehet úgy beinna, hogy ráesik/hány/köp a tortára, vagy mit tudom én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!