Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemmában vagyok! Legénybúcsús kérdés! Mit csináljak?
Egy baráti párnak hamarosan lesz az esküvője, és a vőlegénynek lesz legénybúcsúja, amit a férjem , és egy másik srác szervez!
Na, most, arról volt szó, hogy csak egy kis light-os buli lesz, semmi extra! Ehhez képest, a másik srác már szervezett táncos lányt is, pedig arról volt szó, hogy nem lesz, mert a férjemék nem akartak! A barátnőmmel (menyasszony) beszélgettem egyik nap, és Ő mondta, hogy ha utólag kiderül, hogy mégis volt táncos lány, akkor szedi a sátorfáját a gyerekkel együtt, mert egy korábbi legénybúcsún már volt ebből probléma otthon többeknek is, ezért Ő nem szeretné!
A kérdés: mit csináljak Én, akinek a férje elmondta, hogy a másik srác szervez táncost?? A férjem azt mondta ne mondjam el, de Nekem a barátnőmről van van szó, és ha kiderül, hogy Én tudtam, és nem mondtam el Neki, akkor valószínű megharagszik!
De ha elmondom, akkor meg azért lesz patália belőle!
Szerintem meglepetésnek szánja az, aki szervezi.. Így a vőlegény nem tud róla..
Az a baj, hogy az illető, aki szervezi a lányt, hát.. Neki nem okoz(ott) problémát megcsalni a párját, pedig gyerek is van, ezért Ő nem is érzi ezt gáznak, és tutira nem is értené, hogy mi ezzel probléma.. és még Mi lennénk az idióták.. Én nem vagyok vele olyan viszonyban, hogy beszéljek vele, a férjemnek kellene, de Neki meg szerintem mindegy.. de azért megpróbálom megkérni..
Valahogy a szervező srác értésére adnám, hogy nem mindenkinek van ott az erkölcsi színvonala, mint az övé...
Undorító szokás a legénybúcsú (már a táncoslányos-megcsalós változatában) - aki ilyesmire vágyik, annak ne legyen barátnője, menyasszonya, senki sem kötelezi erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!