Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok voltatok már bevonva...

Csajok voltatok már bevonva legénybúcsús feladatra szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés

Ez alatt olyasmit értek, hogy pl ment -e már hozzátok oda egy vőlegény azzal, hogy pl melltartó , vagy bugyi mosási cimke kell neki vagy esetleg rúzsfolt nyomokat kell gyűjtenie stb.

Tényleg bevállalósabbak , elnézőbbek vagytok, ha legénybúcsúsról van szó?

Érdekel minden élmény.

Bevállalnátok pl , hogy rólatok igyanak meg teqilát?

Legénybúcsút szervezek, és nem akarok lehetelen feladatokat adni. Előre is köszönöm a segítségeket.

2010. nov. 11. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Én a rúzsos feladat, meg a bugyi címkéset is bevállalnám. De a bugyimat, vagy melltartómat nem adnám oda. Rólam meg senki nem akarna tequilát inni, szóval azt azért buktad :D

De egyszer odajöttek hozzám, hogy öleljem meg a vőlegényt, készült fotó is.

2010. nov. 11. 17:08
 2/8 A kérdező kommentje:
De szerinted lenne , aki vállalná a teqilát?
2010. nov. 11. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ, hogy milyen helyre mentek. De szerintem lenne, aki vállalja.

Te írtad ki a másik legénybúcsús kérdést is? Mert ha igen, akkor írtam neked új tippeket ;]

(A Szingli Cupidós ötletgazda :D)

2010. nov. 11. 17:28
 4/8 A kérdező kommentje:
olvastam köszi:) Living Roomban lesz.
2010. nov. 11. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Akkor ott szerintem tuti lesz olyan, aki ezt meg fogja engedni ;]

(Vagy Bedben, Playben)

2010. nov. 11. 17:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Veled érdemes volna ilyen vállalkozást indítani komolya. Rengeteg oldal van, ahol a sztrippereket erőltetik, de szerintem nem kell ahhoz, hogy jól érezzék magukat a leány/legénybúcsúsok:)

Köszi a hozzászólást:)

2010. nov. 11. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ha jó a társaság, és a vőlegény humoros, jókedélyű, és benne van a buliban, akkor sztriptíztáncosnő nélkül is fergeteges bulitok lesz!

Érezzétek jól magatokat! :]

2010. nov. 11. 17:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Várok még sok sok élményt:)
2010. nov. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!