Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg? Ti hogyan oldottatok meg?
A parommal szeretnenk megoldani az eskuvo es lakodalom helyet de helyzetunk nem egyszeru.
A parom Erdelyi( erdelynek sem a kozelebbi reszerol),en meg nyugat magyarorszagi vagyok.kettonk kozott ....Az o csaladja nagyobb mi lennenk kb. 55en( ebbol 11en jonnenek europabol)a parom csaladjat nem tudom, de azt hiszem lennenk osszesen 120an(?).
utazas es elszallasolas szempontjabol sem mindegy hol legyen, bar a parom szallast tudna rendezni, akkor meg a mi csaladunk busszal erdelybe??/700km , 9ora kocsival
volt mar valaki ilyen szituban? hogy oldottatok meg?kettos eskuvo???Egyutt szeretnem ha a ket csalad lenne.
magyarorszagon founk elni .koszi
Szerinem ott legyen az eskuvo ahol tobb lesz a vendeg. Ha az erdelyiek lennenek tobben, akkor naluk, hogy minel kevesebb vendegnek kelljen utaznia.
Az mit jelent, hogy a te csaladodbol 11-en lennenek Europabol? A tobbi vendeg honnan erkezne?
Hu, azert ez huzos, Spanyolbol es Angliabol is erkeznek.
Fogalmam sincs. Talan ha spanyolbol es angl.-bol egybol Erdelybe repulnenek, te pedig ott varnad oket.
Es akkor ott kellene megtartani ahol a repuloter van, mert azert megiscsak ok egy masik orszagbol erkeznek.
Vagy tartsatok meg 2 tanuval, ugy lenne a legegyszerubb!
vagy a kulfoldi ismerosoket nem hivom meg?......
nos nehez dolgunk van de majd valammit kitalalunk.
igy sem lesz egyszeru.
hasonlo szituban levok???
koszonet az eddigiekert
Egy gyerekkori barátnőm Angliába ment férjhez, anyukája itthon lakik. Az esküvőt kint rendezték, mert egyrészt ő már ott élt és dolgozott pár éve, másrészt innen mentek kevesebben. Szerintem ez egy praktikus megoldás, szállást is úgy könnyebb megoldani, ha kevesebben utaznak nagy távolságot, mert akkor a kevesebb távolsági vendéget el tudjátok szállásolni valakiknél.
Egy másik lehetőség, ha béreltek egy kollégiumot és a lagzit is ott tartjátok, így akár minden vendéget el tudtok szállásolni a szobákban (unokatesómék így csinálták, bár tőlük nem voltak külföldi vendégek, viszont az ország minden tájáról). Nem tudom, melyikre van inkább lehetőségetek.
koszonom
mi is abban gondolkodtunk hogy erdely lesz az eselyes mert mi kevesebben vagyunk igy egyszerubb ha mi utazunk.
a kollegium jo otlet a paromnal rakerdezek majd
jelenleg angliaban, a parom erdelyi en magyarorszagi 700km tavolsag van a ket lakohely kozott.
lehet a polgari magyarorszagon es a templomi meg a lagzi erdelyben szerinted csak nem akartam a kettot szetvalasztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!