Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan oldjuk meg? Ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg? Ti hogyan oldottatok meg?

Figyelt kérdés

A parommal szeretnenk megoldani az eskuvo es lakodalom helyet de helyzetunk nem egyszeru.

A parom Erdelyi( erdelynek sem a kozelebbi reszerol),en meg nyugat magyarorszagi vagyok.kettonk kozott ....Az o csaladja nagyobb mi lennenk kb. 55en( ebbol 11en jonnenek europabol)a parom csaladjat nem tudom, de azt hiszem lennenk osszesen 120an(?).

utazas es elszallasolas szempontjabol sem mindegy hol legyen, bar a parom szallast tudna rendezni, akkor meg a mi csaladunk busszal erdelybe??/700km , 9ora kocsival

volt mar valaki ilyen szituban? hogy oldottatok meg?kettos eskuvo???Egyutt szeretnem ha a ket csalad lenne.

magyarorszagon founk elni .koszi

2009. jún. 27. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerinem ott legyen az eskuvo ahol tobb lesz a vendeg. Ha az erdelyiek lennenek tobben, akkor naluk, hogy minel kevesebb vendegnek kelljen utaznia.

Az mit jelent, hogy a te csaladodbol 11-en lennenek Europabol? A tobbi vendeg honnan erkezne?

2009. jún. 27. 20:25
 2/14 A kérdező kommentje:
bocsi, anglia ,spanyolorszag , persze hogy mi is europaba vagyunk, csak gyorsan irtam nem gondoltam vegig
2009. jún. 27. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Hu, azert ez huzos, Spanyolbol es Angliabol is erkeznek.

Fogalmam sincs. Talan ha spanyolbol es angl.-bol egybol Erdelybe repulnenek, te pedig ott varnad oket.

Es akkor ott kellene megtartani ahol a repuloter van, mert azert megiscsak ok egy masik orszagbol erkeznek.

Vagy tartsatok meg 2 tanuval, ugy lenne a legegyszerubb!

2009. jún. 27. 20:40
 4/14 A kérdező kommentje:

vagy a kulfoldi ismerosoket nem hivom meg?......

nos nehez dolgunk van de majd valammit kitalalunk.

igy sem lesz egyszeru.

hasonlo szituban levok???

koszonet az eddigiekert

2009. jún. 27. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyerekkori barátnőm Angliába ment férjhez, anyukája itthon lakik. Az esküvőt kint rendezték, mert egyrészt ő már ott élt és dolgozott pár éve, másrészt innen mentek kevesebben. Szerintem ez egy praktikus megoldás, szállást is úgy könnyebb megoldani, ha kevesebben utaznak nagy távolságot, mert akkor a kevesebb távolsági vendéget el tudjátok szállásolni valakiknél.

Egy másik lehetőség, ha béreltek egy kollégiumot és a lagzit is ott tartjátok, így akár minden vendéget el tudtok szállásolni a szobákban (unokatesómék így csinálták, bár tőlük nem voltak külföldi vendégek, viszont az ország minden tájáról). Nem tudom, melyikre van inkább lehetőségetek.

2009. jún. 27. 21:15
 6/14 A kérdező kommentje:

koszonom

mi is abban gondolkodtunk hogy erdely lesz az eselyes mert mi kevesebben vagyunk igy egyszerubb ha mi utazunk.

a kollegium jo otlet a paromnal rakerdezek majd

2009. jún. 27. 22:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 éve volt. A polgári Magyarországon a magyar vendégekkel és a templomi Amerikában az amerikai vendégekkel. Oda csak anyukám jött. Mindkét esküvő után kis lagzi-féleség a rokonságnak. Nálunk is voltak sokan Németországból is, ők is Magyarországra jöttek. Nálunk a háznál volt az esküvő utáni vacsora. A helyi étteremből rendeltünk asztalokat, székeket és a menüt és az udvaron sátorban volt a buli. A vendégeknek meg, akik nem fértek már el nálunk otthon, béreltünk egy vendégházat a faluban.
2009. jún. 27. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is nagy volt a távolság. Én meghívtam külföldről is a rokonokat, de nem jöttek el. Szerintem érthető, ha nem akartok nagyon nagy esküvőt. Szerintem ennyit utazni nem éri meg. Most voltam egy esküvőn, hasonló helyzetben voltak, mint ti. Nagy bajban voltak a helyszínnel, ott a menyasszony döntött önkényesen, így az ő városában volt. A másik fél 120 vendége meg buszozott 5 órát. Szerintem az a legrosszabb megoldás, hogy köztes helyett találtok. Vagy itt, vagy ott. Nekem is olyan esküvőm volt, hogy a polgári itt, a templomi ott, de úgy nincs együtt a család. Ezt el kell fogadni ilyen távolságoknál.
2009. jún. 27. 22:32
 9/14 anonim ***** válasza:
22:30: te hol élsz? Nekem is épp úgy volt az esküvőm, mint neked. Templomi Amerikában, polgári Magyarországon.
2009. jún. 27. 22:34
 10/14 A kérdező kommentje:

jelenleg angliaban, a parom erdelyi en magyarorszagi 700km tavolsag van a ket lakohely kozott.

lehet a polgari magyarorszagon es a templomi meg a lagzi erdelyben szerinted csak nem akartam a kettot szetvalasztani...

2009. jún. 27. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!