Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több nemzetiségű esküvő? Akinek volt, ti hogyan oldottátok meg?
A helyzet az, hogy a párom olasz, és szóba került az esküvő. Sokat gondolkodunk, hogy hogyan kéne? Melyik család utazzon, hogy hol legyen a lagzi? melyik országban? Milyen zene legyen? Olasz-magyar? felváltva...de hogyan? Vőfény...van olyan aki 2 nyelven is beszél?? milyen ételek legyenek? mert ugye az olaszok inkább halas, tésztás dolgot ennének, a magyarok meg ugye a hagyományosat. Akkor meg még a kommunikáció...jó pár tolmácsot kéne hívni arra az estére, hogy a násznép egy kicsit legalább tudjon beszélgetni. Tudtok esetleg olyan helyet, helyszínt ahol segítenének? Vagy olyan rendezvényszervező cég, aki esetleg ilyen esetekre is felkészült?
nektek milyen tapasztalataitok vannak?
Szia.Lehet 2 kissebet tartani.Lenne kérdésem:Hol fogtok élni ketten?Magyarországon v. Olaszo.-ban?Templomi esküvőt szeretnétek-e?
Mert ha itt fogtok élni,akkor itt lehetne tartani a polgárit a te rokonaiddal(neki a szülei+ a tesójáék jönnének ide),Olaszo.-ban meg a templomit az ő rokonaival(a te szüleid+ a tesód mennének csak ki).Természetesn fordítva is működik a dolog,azért kérdeztem,hol fogtok élni,mert ugye a templomi "nem hivatalos"
Szia!
Nekem a barátnőmnek volt ilyen több nemzetiségű esküvője.A barátnőm magyar,a férje amerikai,de amúgy Luxemburgban élnek.Ők Magyarországon tartották az esküvőt.Úgy oldották meg,hogy volt egy tolmács,aki folyamatosan fordított,mind a polgári,mind a templomi esküvő alatt.Kicsit hosszabb volt így,de végül magyarul és angolul is kimondták az igent. :) A vőfély is magyar volt,őt is a tolmács fordította végig.A kaján szerintem ne aggódjál.Gondolj bele,ha pl Te kimész külföldre,Te se arra vágynál,hogy mondjuk gulyáslevest egyél... Ők úgyse úgy készítenék el mint a magyarok.És mi se úgy készítjük az olasz ételeket,mint ők.Én ezzel úgy lennék,akár itt,akár ott tartanátok,szívesebben enném az ottani ételeket.
A zene pedig olyan volt,amit tulajdonképpen mind a két család ismert.Nem nagyon volt mulatós(bár egy-kettő becsúszott :) ),hanem többségében a mai és kicsit régebbi zenék voltak vegyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!