Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj nekem kozmetikushoz mennem?
dehogy fontos
én is magamnak csináltam
ne engedj a nyomásnak, légy szabad
Ne törődj azzal, hogy más mit mond. Nagyon nagy baromság, hogy muszáj menned kozmetikushoz. Ha neked és a párodnak is tetszik, akkor nyugodtan te is megcsinálhatod.:)
Nekem nem esküvőm volt, hanem szalagavatóm és elmentem sminkeshez. Nagyon de nagyon nem tetszett az a smink amit készített, annál még én is sokkal jobbat csináltam volna. Bántam is nagyon, hogy elmentem.
Szerintem egy igényes smink nem csak ennyiből áll. Kell oda alapozó (bár én azt nem használok csak arckrémet a púder alá,de nekem szép a bőröm, már ha szabad ilyet mondanom), púder, mindezek előtt egy alapos arctisztítás, szemöldökigazítás. :) A sminkesnek professzionális kozmetikumai vannak, amik nem másznak el a lagzi folyamán. Ő tudni fogja hogy neked mi áll jól, tehát erős rúzst sem fog használni. Mindenképp menj sminkeshez, s ha lehet előtte ejts meg egy próbasminket is.
Sok boldogságot!
Én SOHA nem sminkelek, de a PROFI fotós, akire egy kisebb vagyont áldoztunk, hogy JÓ képeket csináljon rólunk (én ugyanis borzalmasan nézek ki a fényképeken), elmagyarázta, hogy ha nem sminkelnek ki normálisan (legalább nappali smink - az esti erősebb), akkor nem fogok mutatni a képeken. Elhittem neki, és nem bántam meg, de az igaz, hogy a kozmetikussal komoly vitám volt: szerinte ugyanis a szürke smink volt a trendi 2 éve esküvőre, én meg az elején megmondtam, hogy nem akarok úgy kinézni, mintha bemostak volna egyet. Barna vagy bordó sminket szerettem volna, mivel elég sápadt vagyok alapból és fehér a bőröm, a szemem viszont kék (tehát a kék kizárva, ennyit még én is tudtam). Próbasminken ragaszkodott az álláspontjához, mondanom sem kell, hogy állati gáz lett - végül maradtunk a barnánál és gyönyörű lettem. Kb. mint az átváltoztatós műsorokban. Nem is ismertem magamra, és a fotók is nagyon szépek.
Saját tapasztalat alapján tanácsolom neked, hogy te is készíttess sminket profival, de mindenképpen legyen próbasmink, hogy tudjatok válogatni. Semmit nem kell magadra kenni, ami nem tetszik, de érdemes kipróbálni.
De természetesen semmi nem kötelező, a te esküvőd, nem másoké. Csak nem biztos, hogy az esküvőn jól fogod érezni magad egy csomó szépen sminkelt ember között, és a fotókon is ők mutatnak majd jól, te pedig jelentéktelen menyasszony leszel.
De ha neked nem annyira fontosak pl. a fotók, akkor természetesen nem fontos. De a fotós "hozott anyagból" dolgozik, retusálni tud, sminkelni viszont nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!