Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen költségekkel jár egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszo kérdése:

Milyen költségekkel jár egy polgári esküvő?

Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nullától a csillagos ég. Komplett listájuk van szolgáltatásokból. pl Zuglóban (csak a két tanúval, az kötelező) vendégek és minden nélkül ingyen van.
2012. máj. 16. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:
nem tudom ki hol esküszik,de ahol én fogok hétvégén, az csak 3000 Ftomba "fájt". Szombati esküvő,és csak a jegyzőnek kellett fizetnünk 3000 Ftos illetéket, hogy beleegyezzen a munka időn kívüli házasságkötésünkbe. Szal nekem csak 3000 Ft a polgári esküvőm :)
2012. máj. 16. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Már bocsi a kritikáért tudom, hogy nem ide tartozik, de gondolom a legtöbb helyen azért ilyen drága a templomi, mert az illető házasulandók be se tették még máskor a lábukat templomba (meg nem is fogják). A templomot is fűteni kell, villanyszámlája is van, ha meg ez nem tetszik, akkor nem kell ott házasodni, úgyis csak a polgári a jogilag érvényes Magyarországon, senki sem kötelez a templomira.

Hogy a kérdésre is válaszoljak barátnőméknek ingyen volt a templomi, a polgáriért viszont 20 ezret elkértek hétköznap délelőtt és semmi extra nem volt, csak aláírás két tanúval és kész (és nem Budapesten).

2012. máj. 16. 20:20
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

még utánajárok a városházán pontosan mindennek!

2012. máj. 17. 07:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek a polgári árak döbbenetesek. Dorogon, külső helyszínen, szombati napon 2000 Ft illetéket kellett fizetnünk a külső helyszín miatt. Annyi, hogy nekünk kellett gondoskodni róla, hogy az anyakönyvvezetőt valalki kivigye a helyszínre az anyakönyvvel és utána pedig vissza.
2012. máj. 17. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!