Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan volt az esküvőd, amiről álmodtál?
Elképzelés: Bp-n, kerthelységben kimondani az igent, aztán virággal bőven feldíszített körasztalos étterembe átmenni, enni, beszélgetni, kevés, halk zenére akár még táncolni is kicsit. Koszorúslányok passzoljanak össze, és legyen könnyed, babarózsaszín a csokrom, és a többi virág is rózsaszínű és fehér legyen. A ruhám könnyed, abroncs nélküli.
Ehelyett: Pécsen volt. Párom fekete inget viselt, a koszorúslányok közül az egyik abroncsot viselt, és a párjával vonult fel, nagyanyám halálba szekírozott a hülyeségeivel. Az asztalok hosszúkásan voltak lerakva, díszítés alig volt. A ruhám egy batárnagy abroncsos sz@r volt, a menyecskeruhám gusztustalan volt. Rohanás volt, meg fotós, amit nem akartam. :(
hát nekem álmom volt,hogy egy egy gyönyörű abroncsos hímzett ruhám legyen, tóparton mondjam ki az igent, minden szerettem jelen legyen, apukám kísérjen az oltár elé,gyönyörű napsütéses meleg idő legyen.
Helyette:
most hétvégén lesz a nagy napom, mondanak 20-22 fokot, nem tóparton lesz a szertartás, és édesapám meghalt...
igen! az év legnagyobb és legjobb bulija volt 90 emberrel... nagy dínom-dánom, heje-huja... :))
bár azt hozzátenném , hogy én soha nem álmodoztam az esküvőmről, mert egyáltalán nem érdekelt efféle dolog... csak akkor kezdtem belelendülni, amikor eldöntöttük a párommal, hogy mikor lesz az esküvőnk...
Nem akartam nagy felhajtást. Még menyasszonyi ruhát sem.
Nagyon örülök, hogy nem olyan lett, amilyet én akartam. Így azt mondom, hogy jobban nem is sikerülhetett volna.
Kis légyszám, de jó mulatozás a vacsora után, gyönyörű menyasszonyi ruha, nagyon szép csokorral. Imádom nézegetni a képeket.
Egyetlen vágyam lett volna az esküvőmmel kapcsolatban. Hogy édesapám kísér be a templomba, és ad át a vőlegényemnek. Sajnos ez nem történhetett így.:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!