Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn muszáj pénzt adni?
Mit mondtak a szüleid??????? Hogy ők majd adnak pénzt? Hát naná, hogy nekik kell állni, sőt a ruhádat is. Azért mert 18 éves vagy, attól még te gyerek vagy (átvitt értelemben)!
Felháborító, hogy nem nyugtattak meg, hogy ezt az ő dolguk fizetni, és szemét módon még bűntudatot is ébresztenek benned, hogy ők fizetnek majd helyetted. Ti egy család vagytok, és apukád a családfő, azaz neki kötelessége kitenni magáért. Biztos vagyok, hogy csak kedvességből adtak neked külön meghívót, hogyha hoznál lányt oda tudd adni. Az érződik, hogy mindenképp számítanak rád, és szeretnék ha elmennél, sőt neked ott kell lenned, mert nagyon közeli rokon.
Képzeld nekem jövő héten lesz a lagzim, és az öcsém idén tölti a 20 évet, otthon lakik szüleimmel, még nem dolgozik, már nem is tanul, de fel se merül a szüleimbe, hogy ők hárman ha jönnek, akkor öcsém majd beleszáll a nászajándékunkba. Nyilván apám, az örömapa adja a pénzt. Anyukámnak meg az volt a feladata, hogy apámnak és öcsémnek olyan színű inget vásároljon, mint az örömanya ruha.
Ne aggódj, ellenőrizd a ruhatárad, hogy rendbe legyél, és minden kötelezettség nélkül érezd nagyon jól magad, mert neked 18 évesen csak ez a feladatod!!!!
Sok boldogságot Nektek! :)
A szüleimmel együtt adjuk a pénzt, nem mondták hogy én fizessem, csak mégis úgy láttam volna jónak. Úgy jobban éretném magam, nem tudom miért. Különben lány vagyok. :)
Szóval lányzó vagy! Nem tom miért gondoltam, hogy fiú, talán mert majdnem egyidős vagy öcsémmel.
Ha jobban éreznéd magad, akkor kérdezd meg, hogy segíthetnél e vmiben. Sütit sütni, segíteni a szervezésben, ha értesz hozzá, lehetnél koszorúslány, lehetne énekelni, verset mondani a szertartáson...most ennyi jut eszembe. Ha ezekhez nincs se kedved, se affinitásod, akkor hagyd rá! Ne agyalj rajta, csak légy ott, és érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!